Claire Williams: Kubicino mjesto nije upitno

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 5 godina 2 min 8 komentara

Williamsova šefica Claire Williams odlučno odbacuje nagađanja da je mjesto Roberta Kubice pod upitnikom nakon što je Poljak još jednom uvjerljivo poražen od Georgea Russella u današnjim kvalifikacijama.

“Robert je naš vozač i to će nastaviti biti. Ne znam odakle dolaze ove špekulacije, ali čini se da u prošlih nekoliko tjedana puno pričate o Williamsu.”

– Claire Williams

“Jedan od razloga zašto smo htjeli dovesti Roberta u ekipu je to što je učinio sjajan posao kao rezervni vozač. Kroz prošlu godinu smo vidjeli njegovu snagu i sjajnu vještinu u povratnim informacijama. Ako razgovarate s njim vidjet ćete o kako se inteligentnom vozaču radi, koliko znanja o bolidu ima i kako zna izvući maksimum iz njega.”

“Očigledno, uoči ove sezone smo znali kako stojimo i znali smo da trebamo nekog vozača koji će nam moći pomoći prenijeti što se događa s bolidom natrag k inženjerima. To je glavni razlog zašto smo ga angažirali. On je neprocjenjiv u tom aspektu.”

“Robert je strašno radišan i vrlo fokusiran na svoj posao. Svi znamo njegovu prošlost i nesreću i što je trebao proći da se vrati u Formulu 1. To je prilično impresivno.”

“Jedina osoba koju sam to ranije vidjela da čini nešto slično je Frank. Vratiti se nakon tako strašnih ozljeda, biti tako odlučan je zaista nevjerojatno i mislim da to dovoljno govori o Robertu.”

– Claire Williams

Odgovor

8 komentara

  1. Max Verstappen 1
    Multi 21 Prikaži

    Williams neće vidjeti ž od boda ove godine, pa im je svejedno tko vozi. A vozač s dobrim feedback-om i financijskom potporom im dobro dođe u ovo vrijeme. Mislim da je Robert samo dio prijelazne faze ove ekipe.



    11
    11

    0
    • Ferrari
      sisavac Donator Prikaži

      Izgleda da ce ta prijelazna faza zavrsiti gasenjem momcadi.
      Koliko god to zalosno bilo.



      4
      3

      1
    • Sebastian Vettel
      Pastor Prikaži

      Dobre povratne informacije bi trebale dovesti do dobrog bolida, a to se ne dešava izgleda… S obzirom da je vozio i prošlogodišnji bolid nekoliko puta, te povratne informacije su trebale unaprijediti i ovogodišnji bolid. Ako su povratne informacije dobre, onda u Williamsu nemaju pametnih ljudi koji te informacije mogu iskoristiti u poboljšanju bolida…



      8
      6

      2
  2. Nigel Mansell
    The Simpsons Prikaži

    Robert razvija bolid za 2021 godinu. Šta im drugo preostaje?



    3
    3

    0
  3. Lando Norris
    Zola Prikaži

    Robert uvjek izvuče maximum iz bolida kaze claire.. Po rezultatima se vise cini da ruseel izvlači kad je po pola sec brzi od kubice…



    4
    4

    0
  4. Super Aguri
    luke990 Donator Prikaži

    Naravno da nije upitno. Bio je zadnji svaku utrku i bit će.


    0
    -4

    4
    • Maurizio Arrivabene
      Dean 13 Prikaži

      Nažalost još jedan loš komentar. Dajte vi pojedinci molim vas kad pišete nešto na ovome forumu, uključite malo moždane vijuge, a ne bezglavo komentirati kao većina vozača isto kako se voze po cesti.



      1
      -3

      4
    • Williams
      Montoya Prikaži

      Nikome nije drago što je tako, ali uglavnom je to istina. I više od svega smeta činjenica što ga je rasturio debitant Russel.
      Ja sam navijač Williamsa od kraja 80-ih, i stvarno mi je muka gledat ovo danas, i koliko god mi je bilo drago što su baš njega izabrali za sezonu 2019. sve mi se nekako čini da su pogriješili.



      4
      3

      1

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.