Seidl je od početka gurao ideju McLarenovog zračnog tunela

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Seidl je od početka gurao ideju McLarenovog zračnog tunela

Ante Vetma

McLarenov novi šef Andreas Seidl kaže da je od svog prvog radnog dana gurao ideju razvoja McLarenovog novog zračnog tunela.

McLaren trenutno koristi Toyotina postrojenja u Kolnu, a svoj će ukloniti kako bi napravili mjesta za razvoj novog. Predviđeno vrijeme za radove je oko dvije godine.

“Moja misija je da sa Zakom [Brownom] i vlasnicima što prije uočimo slabosti u ekipi. Hitna tema bio je zračni tunel. To je apsolutno potrebno ako želite ciljati na sam vrh. Treba vam moderni zračni tunel.”

– Andreas Seidl

Seidl kaže da postoje još neka područja na kojima moraju raditi, ali naglašava važnost zračnog tunela.

“To je stvar koje sam se uhvatio od prvog dana. Naravno da sam sretan jer su se vlasnici složili s mojim pogledom na stvari i odobrili da krenemo s radovima.”

“Ovo je potvrda da je ekipa spremna za povratak na vrh. Također, ovo je jasna poruka svijetu oko nas. To je važno, recimo, kad je u pitanju zapošljavanje ljudi. Cilj našeg putovanja mora biti jasan.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
DrWho

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3657 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #McLaren#Seidl

Komentiraj

2 komentara

 1. Slazem se,samo naprijed i nemojte posustat  8

  1
 2. Fernando Alonso Mr.Spaceguy Donator Prikaži

  Seidl im je pun pogodak!  8

  0