Bok! F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. Stoga, kako bismo mogli nastaviti raditi ono što radimo od 2015. - molimo da za ovu stranicu onemogućite AdBlock. Hvala :)

Ricciardo: Nadogradnje nisu donijele onoliko koliko smo očekivali

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ricciardo: Nadogradnje nisu donijele onoliko koliko smo očekivali

Ante Vetma

Veliki paket nadogradnji koje je Renault donio prije nekoliko tjedana nisu funkcionirale onako kako je momčad očekivala, kažu Daniel Ricciardo i Nico Hulkenberg.

Renault je za svoju domaću utrku obećao “značajne nadogradnje” – novo prednje krilo i novu podnicu, ali i još neke dijelove bolida. Svejedno, na kvaifikacijama u Francuskoj je oba žuta bolida pobijedio McLaren, a muka se nastavila i u Austriji gdje ni Ricciardo ni Hulkenberg nisu uspjeli biti među top 10 u kvalifikacijama ni u utrci.

“Osjećam da nam ništa od novih dijelova nije naškodilo. Reći ću da smo očekivali malo više od tih nadogradnji. U vremenima naših krugova nije se vidio veći napredak.”

– Daniel Ricciardo

“Možda postoji problem s korelacijom između staze i zračnog tunela. Vidjet ću, upitat ću ih pa ćemo vidjeti.”

“Teško je jer je ovo prvi put nakon dugo vremena da nismo bili u Q3. Ne želim raditi scene i pitati ih što se događa – moramo biti konstruktivni i pokušati shvatiti zašto, a ne odbacivati probleme izjavama da nam neka staza ne odgovara.”

Nico Hulkenberg je ipak rekao da je konfiguracija staze u Austriji igrala veliku ulogu:

“Mislim da su nadogradnje bile korak naprijed, ali ne onoliki korak kolikom smo se nadali. Međutim, ništa ne ukazuje na to da su nadogradnje uzrok naših problema.”

– Nico Hulkenberg

“Moramo kao ekipa poraditi na tim promjenama u performansama s vikenda na vikend. Moramo to riješiti ako mislimo biti ozbiljna ekipa s vrha poretka.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
HuMS32

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako vam se sviđa ovo što radimo, podržite nas iznosom po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3567 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj