Vettel: Utrka je bila zabavna, ali šteta zbog jučer

Vijesti

Ante Vetma

Prije 5 godina 1 min 2 komentara

Sebastian Vettel je danas u utrci imao pune ruke posla. Krenuo je s 9. pozicije i odmah na početku je prestigao Giovinazzija, Gaslyja i Verstappena koji je imao loš start. Prilikom prvog zaustavljanja u boksu Nijemac je izgubio par sekundi jer gume nisu bile spremne, a posljedice toga vidjele su se u cilju kad je imao samo pola sekunde zaostatka za Bottasom.

“Skoro, to je glavna riječ. Mislim da smo mogli imati bolju utrku kao ekipa da jučer nije bilo problema. Bilo je zabavno, uživao sam, bilo je akcije na početku i na kraju.”

“Možda nisam zadovoljan do kraja jer je ekipa zaslužila imati obojicu na pobjedničkom postolju, ali što je tu je. Ova staza nam bolje odgovara nego neke druge.”

– Sebastian Vettel

Novinari su ga pitali da prokomentira incident između Leclerca i Verstappena u posljednjem zavoju:

“Nisam vidio što se dogodilo. Nisam veliki fan ideje da ljudi sjede u foteljama i odlučuju o našem utrkivanju. Nismo djeca, mi smo odrasli ljudi, neki mlađi i neki stariji i trebali bi nas pustiti na miru.”

– Sebastian Vettel

Odgovor

2 komentara

  1. avalon Prikaži

    šteta zbog onoga jučer , a i zbog ovoga danas . jbte koji “paceraj” danas kod izmjene guma . najsporija izmjena je bila 3,7 s no “spremni” u ferrariu su je uspili “nadmašit” za +2,4 s . još su imali i sriće jer lik sa prednjom livom je skoro pa pod nadolazeći bolid . u mercedesu lewisu izmjene nos bolid i gume za 11 , a sebu samo gume za 6,1 s . da je izmjena bila “standard” tj 2,5 – 2,7 s najvjerovatnije bi CL pobjedija jer bi maxu trebal bar još 2 kruga da dostigne i prestigne seba . bez one 3+ pacerski “izgubljene” sekunde seb bi završija na podiju jer bottas je na kraju trke bija tek 0,65 s ispred nijemca . trka bi bila puno zabavnija , bodovno profitabilnija da nije bilo ovog sra*a , a i CL bi bija nasmijan jer bi ostvarija prvu pobjedu . jedino opravdanje može bit problem sa TR ako sam dobro shvatija komentatora na sky – u . no ako je tako onda se u ferrariu trebaju obratit crvenom magu jer sigurno je u pitanju neki urok ili nagaz pošto sve šta može otići u krivo u krivo je i otišlo do sada .



    11
    11

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.