F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Ricciardo: Trebali bi razmisliti o drukčijoj konfiguraciji Paul Ricarda

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Daniel Ricciardo vjeruje da bi organizatori VN Francuske trebali razmisliti o drukčijoj konfiguraciji staze Paul Ricard za iduću utrku Formule 1.

Mediji su proteklih dana puni napisa o dosadnoj utrci ove nedjelje, a jedini pravi dramatični trenutak vidjeli smo na kraju utrke zbog problema na bolidu Landa Norrisa. Daniel Ricciardo čak ga ni usprkos tome nije uspijevao proći, pa je to odlučio napraviti van granica staze za što je kasnije dobio i kaznu.

“Pretjecanje je bilo nezgodno u utrci. Mislim da je to zato jer za 8. zavoj (što je kraj DRS zone) kočite tako kasno pa je jako teško pokušati napasti osim ako ste baš poravnati s nekim.”

“Također, imali smo i novi asfalt. Ako odete s trkaće linije, a prenesete previše brzine – nikad nećete uspjeti ući u taj zavoj. Staza je zbog toga postala jednolična i mislim da je zbog toga pretjecanje bilo teško.”

“Puno je dugih zavoja, a kad kroz srednje-brze zavoje prolazite blizu iza drugog bolida onda se jako mučite pratiti ga. Prvih par krugova bio sam iza ekipe na softu i uništavao sam svoje gume. Ja sam kriv jer sam se stavio u tu poziciju na startu, ali da, to je nezgodno za utrkivanje. Znam da na ovoj stazi imaju puno varijacija pa bi možda trebalo pogledati neku drugu konfiguraciju.”

– Dainel Ricciardo

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3313 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Maurizio Arrivabene Dean 13 Prikaži

    “Uništavao sam svoje gume”. To je ono što mi najviše smeta u ovoj F1 i naravno štednja goriva kao da se voze sa osobnim automobilom po cesti. Kakva mrtva štednja goriva i guma, a kak ti utrkuju se. To je postalo jadno jer vozač kad misli stisnuti da bi pretekao nekog, e onda mu ovaj iz boksa javlja kako mora malo popustiti da uštedi gume u ovome stintu i spusti mix goriva da motor duže traje jooooj.    6

    0