07 Francuska – live chat
07 Francuska – live chat

Zaboravili smo: Kaos na početku VN Francuske 2018.

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Zaboravili smo: Kaos na početku VN Francuske 2018.

Ante Vetma

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3662 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Zaboravili smo

Komentiraj

8 komentara

  1. Veći je kaos bio kad se Vettel zabio u Bottasa na startu. Pitam se tko ce biti sretnik ove nedjelje ?    9

    3
  2. sad kad si spomenija kaos u francuskoj sitija si me na paul ricard ’90, stari je izletija iz sobe da koju pm kričin da ću izletit iz kuće. a šta se desilo tada? nešto šta je nezamislivo danas. jeli možete zamislit da danas williams ima 1-2 više od pola utrke? i da danas kubica 10ak krugova drži hamiltona iza sebe? eto, i to je nekad bilo moguće. i malo blaža repriza posli na vn madže ’97    6

    0