F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Stroll se vraća na stari motor nakon kvara na trećem treningu

Lovro Andraka

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

U Racing Pointov bolid Lancea Strolla vratit će se stari motor nakon što mu je Mercedesov motor nove specifikacije eksplodirao na posljednjem slobodnom treningu uoči kvalifikacija za VN Kanade.

Stroll na trećem treningu nije uspio dovršiti ni instalacijski krug jer se kvar dogodio na kraju stražnjeg pravca, neposredno prije posljednje šikane i ulaska u pitlane.

Iz momčadi su potvrdili kako je riječ o kvaru motora s unutarnjim izgaranjem tek uvedene “Phase 2” specifikacije Mercedesovog motora koja je ovog vikenda omogućena svim momčadi s Mercedesovim motorom.

U Strollov će bolid uoči kvalifikacija ponovo biti ugrađen stari motor prve specifikacije koji je već odradio prilično veliku kilometražu, odnosno prvih šest utrka sezone.

To znači da Stroll neće dobiti treći, ujedno posljednji dozvoljeni motor sezone, već će ostati na samo dva korištena motora, kao i ostali Mercedesovi vozači, ali to također znači da će svoju domaću utrku morati odraditi s motorom stare specifikacije s osjetnom degradacijom.

Podrži nas

Ljudi poput vas sve češće podržavaju neovisne organizacije poput Pulsmedia portala koje se odupiru clickbait naslovima i drže civiliziranu razinu komentiranja. Kako bismo nastavili raditi to što radimo - pozivamo i vas da pomognete.

Naši zadnji Donatori su: Frantic, Sarma.
Donirajte i vi slobodan iznos na PayPal

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Sergio Perez Ibarac00 Prikaži

    Mislim slobodno mu mogu ugradit vec treci motor, ista stvar hoce startati 20. ili 17.    1

    1