Rosberga naživcirao Hamiltonov sretni ulazak u boks

Luka Maloić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Rosberga naživcirao Hamiltonov sretni ulazak u boks

Luka Maloić

Lewis Hamilton, Mercedes

Lewis Hamilton, Mercedes

Lewis Hamilton je spretno i sretno pogodio trenutak kada otići po kišne gume i donio odluku koja ga je učinila pobjednikom. Viđenje Nice Rosberga je jednostavno – smatra da je za sve odgovorna ogromna sreća koja je pratila Britanca. Britanski portali i novinari prozvali su Hamiltona “taktičkim Bogom”, ali Nico se uopće ne slaže s takvim gledištem.

Hamilton je u ponedjeljak izjavio da je “100% bio siguran u svojim mislima da radi ispravnu odluku”.

Nico je na to u svojoj kolumni za Bild izjavio sljedeće:

“U tom momentu kada sam ga lovio sam pomislio: “Sada ću pobijediti.”. Kada je Lewis ušao u boks po kišne gume, bio sam totalno iznenađen. Pomislio sam: “Imam ga sada!” Zapravo, bilo je prerano za zaustavljanje. Onda je počelo jače kišiti baš u tom trenutku! Ludnica, da je kiša došla samo pola kruga kasnije, imao bih ga. Živcirajuće!” – zaključio je Nico u svojoj kolumni.

Podrži nas

Zadnji donatori:
DrWho

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Luka Maloić
Pulsmedia autor
348 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

5 komentara

 1. Mclaren KERS Prikaži

  U Monacu nisi tako razmišljao…


  0

  0
 2. Fernando Alonso croatic f1 urednik Prikaži

  Po meni je poprilično glupo toliko uzdizati Lewisa zbog tog jednog strateškog poteza, koliko god je on bio odličan i odlučujuć za rasplet utrke. U takvim vremenskim uvjetima, kad počne lagana kišica ili neki kratkotrajni pljusak naleti, sve je rizik – možeš ostati na gumama za suho i profitirati ukoliko kiša stane, ali možeš i da se tako izrazim, popušiti ukoliko kiša nastavi padati i onda profitira onaj koji je prešao na gume za mokro. To je uvijek velika lutrija, faktor sreće je vrlo bitan i uvijek netko profitira, dok drugi popuši. Nikoga ne treba previše uzdizati/pljuvati zbog toga.

  Naravno, piše u članku tko je Lewisa proglasio “bogom strategije”, za njih je Lewis svetinja bez obzira što napravi.


  0

  0
  • Bernie Ecclestone Dani Donator Prikaži

   Pa kad sfušaju ulaske i taktiku Hamilton uvijek na sebe preuzme krivnju ( osim Monaka i tu je bio solidaran sa timom ). Tako da bi bio red da na sebe i zasluge za pravovremen ulazak u boks s obzirom da ne tr-u čulo kako je izjavio da su prednje gume izgubile grip i da ulazi u boks.


   0

   0
  • Fernando Alonso croatic f1 urednik Prikaži

   Ne kažem da Hamilton nema zasluge u ovoj odluci, dapače, to je bila baš njegova odluka i tom je odlukom on došao do pobjede. Htio sam samo naglasiti da je u ovakvim uvjetima uvijek lutrija i sreća je vrlo bitan faktor pa nikoga ne treba uzdizati zbog toga (kao što to Britanci uvijek rade s Lewisom), a ni ne treba biti previše kritičan (khm Kimi) ;)


   0

   0
 3. No siki riki,u jos deset utrka se stignu cudesa napraviti.


  0

  0