Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Ricciardo: Očekivao sam ovo

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Na današnji dan ste čitali...

Ricciardo: Očekivao sam ovo

Ante Vetma

Daniel Ricciardo je i dalje uvjeren da Renault može ostvariti ciljeve koje su zacrtali za ovu sezonu, te kaže da ga ne iznenađuje forma njegove ekipe na početku 2019. godine.

Renault je prošle godine završio na 4. mjestu u konstruktorskom poretku, ali su trenutno tek osmi s 12 bodova.

“Dobro se nosim s ovakvim početkom sezone. Neki ljudi mi kažu da im je žao što stvari za mene ne idu kao što sam se nadao, i to ne misle u negativnom smislu. Međutim, ja sam ovo očekivao.”

“Znao sam da nećemo odmah biti u borbi za postolja. Očekivao sam težak početak. Posao mora biti odrađen.”

“Volio bih da smo brži, ali vidim puno područja na kojima se možemo nastaviti poboljšavati. Još uvijek sam optimističan da možemo postići ciljeve kojima smo se nadali. Možda smo sad malo iza, ali to me ne obeshrabruje. Također, definitivno je puno prerano da budem obeshrabren.”

“Za duh cijele ekipe je važno da riješimo probleme na kojima radimo, ali također moramo ostati pozitivni i optimistični… Radi se o upravljanju motivaciji ljudi.”

“Ruku na srce – mislim da sam bio zaista u redu i osjećam se ugodno i sretno na ovoj poziciji. Uzbuđen sam vidjeti nekakav napredak.”

Renault najavljuje veliko preslagivanje u ekipi uoči 2021. godine, a Ricciardo je sretan što momčad razmišlja unaprijed:

“Svjestan sam da se događaju određene promjene.”

“Gledamo široku sliku i 2021. godinu, a te stvari se moraju riješiti sad ili u nekom trenutku u budućnosti. Otkad sam došao u ovu ekipu vidio sam da pritišću i istražuju svaki mogući put. To me ohrabruje zasad i ne moram znati detalje.”

“Definitivno ću s vremenom pokušati shvatiti zašto je neka osoba na nekoj poziciji, ali trenutno vidim da pokušavaju napredovati kao tim i to je vrlo cool. Oni su tu dugoročno.”

Zadnji donatori:
288GTO
Vordas
dalmat

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9642 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 8 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3892 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Renault#Ricciardo

Komentiraj

1 komentar