Ricciardo: Očekivao sam ovo

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 5 godina 2 min 1 komentara

Daniel Ricciardo je i dalje uvjeren da Renault može ostvariti ciljeve koje su zacrtali za ovu sezonu, te kaže da ga ne iznenađuje forma njegove ekipe na početku 2019. godine.

Renault je prošle godine završio na 4. mjestu u konstruktorskom poretku, ali su trenutno tek osmi s 12 bodova.

“Dobro se nosim s ovakvim početkom sezone. Neki ljudi mi kažu da im je žao što stvari za mene ne idu kao što sam se nadao, i to ne misle u negativnom smislu. Međutim, ja sam ovo očekivao.”

“Znao sam da nećemo odmah biti u borbi za postolja. Očekivao sam težak početak. Posao mora biti odrađen.”

“Volio bih da smo brži, ali vidim puno područja na kojima se možemo nastaviti poboljšavati. Još uvijek sam optimističan da možemo postići ciljeve kojima smo se nadali. Možda smo sad malo iza, ali to me ne obeshrabruje. Također, definitivno je puno prerano da budem obeshrabren.”

“Za duh cijele ekipe je važno da riješimo probleme na kojima radimo, ali također moramo ostati pozitivni i optimistični… Radi se o upravljanju motivaciji ljudi.”

“Ruku na srce – mislim da sam bio zaista u redu i osjećam se ugodno i sretno na ovoj poziciji. Uzbuđen sam vidjeti nekakav napredak.”

Renault najavljuje veliko preslagivanje u ekipi uoči 2021. godine, a Ricciardo je sretan što momčad razmišlja unaprijed:

“Svjestan sam da se događaju određene promjene.”

“Gledamo široku sliku i 2021. godinu, a te stvari se moraju riješiti sad ili u nekom trenutku u budućnosti. Otkad sam došao u ovu ekipu vidio sam da pritišću i istražuju svaki mogući put. To me ohrabruje zasad i ne moram znati detalje.”

“Definitivno ću s vremenom pokušati shvatiti zašto je neka osoba na nekoj poziciji, ali trenutno vidim da pokušavaju napredovati kao tim i to je vrlo cool. Oni su tu dugoročno.”


Odgovor

1 komentar

  1. Honda
    Red Bull no1 Prikaži

    E ovo se zove laganje.



    4
    -4

    8

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.