Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Brazilska vlada traži od Petrobrasa da raskine ugovor s McLarenom

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Brazilska vlada traži od Petrobrasa da raskine ugovor s McLarenom

Ante Vetma

Brazilski naftni gigant Petrobras u situaciji je da mora razmotriti svoj ugovor s McLarenom nakon što je novi predsjednik Brazila Jair Bolsonaro zatražio raskid partnerstva.

64% Petrobrasa je u vlasništvu države, a ugovor s McLarenom potpisan je prošle godine. Navodno vrijedi oko 170 milijuna eura u periodu od pet godina.

“2018. godine je Petrobras potpisao sponzorski ugovor s McLarenom vrijedan oko 170 milijuna eura, a u trajanju od pet godina. Moja vlada je odlučila da se pronađe način kako bismo raskinuli taj ugovor.”

– Jair Bolsonaro

McLaren nije htio konkretno komentirati izjave brazilskog predsjednika:

“Takve stvari su povjerljive i ne možemo ih detaljno komentirati.”

– McLaren

Petrobras je nedavno prestao sponzorirati nacionalno karting natjecanje “Seletiva de Kart”, što su činili prošlih 20 godina.

Bolsonaro je svijetu Formule 1 na radar došao već prošlog tjedna kad je poručio da će Interlagos otići iz kalendara i da će se napraviti nova staza za Formulu 1 u Rio de Janeiru.

Zadnji donatori:
288GTO
Vordas
dalmat

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9622 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 8 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3883 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #McLaren#Petrobras

Komentiraj

1 komentar

  1. Neka! Sad kad se INA ubaci s 180 milijuna    1

    0