F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Brazilska vlada traži od Petrobrasa da raskine ugovor s McLarenom

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Brazilski naftni gigant Petrobras u situaciji je da mora razmotriti svoj ugovor s McLarenom nakon što je novi predsjednik Brazila Jair Bolsonaro zatražio raskid partnerstva.

64% Petrobrasa je u vlasništvu države, a ugovor s McLarenom potpisan je prošle godine. Navodno vrijedi oko 170 milijuna eura u periodu od pet godina.

“2018. godine je Petrobras potpisao sponzorski ugovor s McLarenom vrijedan oko 170 milijuna eura, a u trajanju od pet godina. Moja vlada je odlučila da se pronađe način kako bismo raskinuli taj ugovor.”

– Jair Bolsonaro

McLaren nije htio konkretno komentirati izjave brazilskog predsjednika:

“Takve stvari su povjerljive i ne možemo ih detaljno komentirati.”

– McLaren

Petrobras je nedavno prestao sponzorirati nacionalno karting natjecanje “Seletiva de Kart”, što su činili prošlih 20 godina.

Bolsonaro je svijetu Formule 1 na radar došao već prošlog tjedna kad je poručio da će Interlagos otići iz kalendara i da će se napraviti nova staza za Formulu 1 u Rio de Janeiru.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3332 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Neka! Sad kad se INA ubaci s 180 milijuna    1

    0