Sainz kaže da je zadnji sektor Barcelone pokazao sve slabosti McLarena

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Sainz kaže da je zadnji sektor Barcelone pokazao sve slabosti McLarena

Ante Vetma

Carlos Sainz kaže da je posljednji sektor u Barceloni otkrio slabosti McLarena u sporim zavojima, te bi se to moglo negativno odraziti na idućoj utrci u Monaku ako momčad ne pronađe brzo rješenje.

Španjolac je na domaćoj utrci uspio doći do 8. mjesta, a kaže da je do tog rezultata došlo velikom mukom.

“Puno smo patili, nismo imali dobar tempo. Jako smo se mučili u posljednjem sektoru gdje nas nije slušao stražnji kraj bolida.”

“Ricciardo mi je bio na repu i ja sam se mučio u zadnjem sektoru. Nisam uopće osjećao bolid, samo sam se žalio cijelo vrijeme na stražnji kraj.”

“Nakon što je sigurnosni automobil izišao – imali smo dobru taktiku i iskoristili smo svaku priliku. Morali smo preteći dva Toro Rossa, Haas i Ricciarda.”

Ricciardov Renault ima isti motor kao McLaren, pa je Sainz mogao dobro usporediti dva bolida:

“Naučili smo da se moramo poboljšati u sporim zavojima. Tamo nismo jaki. Mislim da balans nije bio dobar i moramo nešto veliko promijeniti. Moramo saznati zašto nismo bili brzi.”

Performanse bolida u tom dijelu staze u Barceloni inače su solidan pokazatelj forme za VN Monaka, ali Sainz nije pretjerano zabrinut jer su u sporim zavojima Bakua imali dobra vremena.

“Mislim da ćemo imati svoje šanse, kao što smo imali u Španjolskoj. Nismo pronašli dobar balans za zadnji sektor i to nas je praktički koštalo u kvalifikacijama i u utrci. Međutim, proučit ćemo zašto je to bio slučaj.”

“U Bakuu spori zavoji nisu bili problematični, samo u Španjolskoj.”

– Carlos Sainz

Zadnji donatori:
288GTO
Vordas
dalmat

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9621 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 8 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3882 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Maurizio Arrivabene Dean 13 Prikaži

    Komplicirani bolidi, a samim time i setupovi bolida.


    0

    0