07 Francuska – live chat
07 Francuska – live chat

Binotto ima podršku direktora Camillerija

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Binotto ima podršku direktora Camillerija

Ante Vetma

Ferrarijev izvršni direktor Louis Camilleri je javno izrazio podršku šefu momčadi Mattiji Binottu nakon što je ekipa katastrofalno započela sezonu 2019.

Ovo je Binottova prva sezona na mjestu šefa ekipe, ali je i dalje ostao na poziciji tehničkog direktora, što znači da je direktno odgovoran za koncept novog bolida koji se dosad nije pokazao kao sretno rješenje.

“Nema panike. Moj posao je da spriječim glasine od širenja i sad je vrijeme za to.”

– Louis Camilleri

“Siguran sam da će on [Binotto] pronaći rješenje. Sad smo odradili dva važna testna dana i siguran sam da se možemo brzo oporaviti.”

“Nema kristalnu kuglu pa ne mogu reći kad ćemo pronaći rješenje, ali sam siguran da će ovo testiranje pomoći.”

– Louis Camilleri

Iduća utrka je u Monaku, na stazi za koju se ne očekuje da će pretjerano odgovarati Ferrarijevom bolidu.

SF90 je brz na pravcima što je relativno irelevantno u Monaku, a muči se u sporim zavojima kojih je po ulicama kneževine pregršt. Camilleri, shodno tome, ne očekuje preokret već idućeg tjedna na stazi na kojoj je Sebastian Vettel pobijedio u Ferrariju 2017. godine, ali prije toga pobjedu pamte tek iz 2001. godine s Michaelom Schumacherom.

“Tamo imamo puno uskih i sporih zavoja kao u trećem sektoru Barcelone gdje smo imali problema cijelog vikenda,” zaključuje Camilleri.

Podrži nas

Zadnji donatori:
DrWho

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3658 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

 1. Alain Prost Alain Prost Prikaži

  Probajte se ofarbati.  3

  1
 2. Ross Brawn Tuzlaensis Prikaži

  Grande Sergio.. počivao u miru


  0

  0