Steiner Magnussenu na team radio: “Nakon utrke najprije dođi mene vidjeti”

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Steiner Magnussenu na team radio: “Nakon utrke najprije dođi mene vidjeti”

Ante Vetma

Haasov šef Gunther Steiner je odmah po završetku utrke u Barceloni otvorio team-radio prema Kevinu Magnussenu i poručio mu da će on biti prva osoba s kojim će razgovarati kad iziđe iz bolida.

Naravno, radilo se o reakciji na sudar između dva Haasa kad su bili na 7. i 8. poziciji. Nakon toga je Grosjean izvukao deblji kraj, izgubio poziciju, a onda i pao na 10. mjesto.

“Razgovarao sam s oba vozača odmah nakon utrke. Trebalo je pojasniti stvari.”

– Gunther Steiner

Steiner kaže da nije krivio ni jednog ni drugog.

“Sve smo pojasnili, sve je OK. Nije jedno niti drugo. Rekao sam im da neću tu sjediti do ponoć i suditi je li kriv jedan ili drugi. Moramo naučiti nešto iz ovog i krenuti naprijed. Imali smo sreće čak i unatoč činjenici što smo izgubili nekoliko bodova.”

“Na kraju krajeva – imali smo dva bolida unutar top 10 što je uvijek vrlo dobro. Odnos između njih je dobar, bio je dobar i prije. Htio sam osigurati da niti jedan ne može reći nešto što bi uznemirilo drugog.”

– Gunther Steiner

Ipak, Steiner ne može garantirati da dvojac opet neće imati nekakav bliski susret na stazi:

“Nakon utrke smo porazgovarali možda 15 minuta i rekli smo da idemo dalje i da se neće ponoviti. Mogu li obećati da se neće ponoviti? Ne mogu.”

– Gunther Steiner

Grosjean je nakon sudara s Magnussenom izgubio pozicije i od Carlosa Sainza, a onda od Daniila Kvyata.

“Morao je vratiti temperature u gume. Bolid se onda ponovo ubrzao, kao što ste vidjeli. Bilo je nekog oštećenja na podnici, ali ne mogu vam reći koliko je izgubio.”

– Gunther Steiner

Team radio Steiner/Magnussen

Dodir dva Haasa

Podrži nas

Zadnji donatori:
wapi
Vordas
zekohonda

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9491 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3816 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

12 komentara

 1. Niki Lauda wapi Donator Prikaži

  Gunther je faca.  6

  0
 2. David Croft Frantic Donator Prikaži

  Zamišljam ga kao Sir Alexa Fergusona kako galami u facu K-Magu.
  Ali toliko galami da proizvodi tako jako strujanje vjetra koji zabacuje Kevinovu kosu i kožu na obrazima unazad. :mrgreen:  6

  0
 3. Charles Leclerc 16 ms1224 Prikaži

  Steinera umjesto Binnota.  3

  0
 4. Mclaren KERS Prikaži

  Uvjek show sa Hassićima :)


  0

  0
 5. Ferrari racer 29 Prikaži

  K-Mag ima sreće što Haas i nije toliko viđen u utrkama, pa one tvrdnje vozača da je on najnepošteniji u izravnim obračunima ne dolaze toliko do izražaja..
  na njegovu nesreću, Barcelona je bila takva da je fight Haasa praktički jedini zapaženi dio utrke pa je upravo na izražaj izašla njegova prgavost..
  pitam se, pitam, koliko je samo lijepih francuskih fraza izrekao Grozni svom kolegi?? :D  2

  1
 6. Stefan Bellof pigmalion Prikaži

  Kevin Magnussen je pravi, istinski racer i koristi svaku priliku.
  Romainu Grosjeanu je prošlo F1 vrijeme, još prošle godine…… stvarno više nije na nivou kada je vozio paralelno sa Kimijem…. šteta.  6

  1
 7. Sebastian Vettel 5 Pastor Prikaži

  Magnussen nije ništa loše uradio. Čisto obilaženje sa unutrašnje strane. Grosjean je kriv što nije odustao od branjenja pozicije u drugom zavoju, koju je već bio čisto izgubio.

  Grosjean nastavlja sa glupostima. Meni samo nije jasno kako nije prošle godine nakupio onih 12 kaznenih bodova, pa da bude prvi koji će propustiti utrku, i po novim pravilima, koja su i uvedena zbog njega…
  Ono od prošle godine kada se poslije starta okrenuo na stazi pod punim gasom, dok oko njega prolazi hrpu bolida, je bilo kriminalno.  2

  2
  • Stefan Bellof pigmalion Prikaži

   Točno. Kevin Magnussen je SAMO ovim potezom pokazao da je bolji vozač od Romaina Grosjeana.
   Zamislite koja je to vozačka koncentracija i sposobnost, kada nakon takvog obilaženja paziš da ne izbaciš timskog kolegu i sebe…..
   Pogledajte početak video zapisa….. Kevinov bolid je “zalijepljen” za Romainov bolid…. i što da NORMALNI vozač napravi u tom trenutku, na početku startno ciljne ravnine? Počeo je obilaziti, jer je Romain spavao dok je SC izlazio sa staze…..
   Prema mojem mišljenju i viđenju, greška je isključivo i SAMO francuskog vozača. Bio je sporiji od Kevina, sa novom specifikacijom Ferrarijevog motora…..

   To što navijače ne vole Kevinovo ponašanje, poteze na stazi, i stavove, je već druga priča….. i nije razlog da ga se mrzi ili mu se nameće krivnja u ovom duelu. Ljudi su nerealni…… i neobjektivni…… itd.   4

   0
 8. Williams Webmaster Donator Prikaži

  Dvojac u Hassu-a je to…


  0

  0