Ricciardo: Renault je trebao razmisliti o timskim odredbama

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ricciardo: Renault je trebao razmisliti o timskim odredbama

Ante Vetma

Daniel Ricciardo je uvjeren da je na VN Španjolske mogao ostvariti još bolji rezultat da je ekipa rekla Hulkenbergu da ga propusti nakon odlaska sigurnosnog automobila.

Kontekst situacije
Hulkenberg je krenuo iz pit-lanea zbog kazne koju je imao, Ricciardo je krenuo s P13. HUL je imao strategiju 1 zaustavljanja u boksu, RIC 2 zaustavljanja. Nakon što je period sigurnosnog automobila završio Ricciardo je bio na svježim gumama iza Hulkenberga koji je imao 10 krugova stare gume.

“Mislim da smo propustili priliku na restartu utrke. Izgubili smo poziciju odlaskom u boks i pali smo iza Nice. On je bio na korištenim gumama, ja na novim.”

– Daniel Ricciardo

“Imali smo priliku u tom prvom krugu napasti dečke ispred, ali nam je rečeno da se možemo boriti međusobno. Nije mi bilo vjerojatno da će on na starim gumama napredovati koliko sam ja mogao na novim.”

“Vidjet ćemo, razgovarat ćemo opet o tome. Strateški gledano – mogli smo iskoristiti jedan bolid da povećamo šanse drugom.”

– Daniel Ricciardo

Ricciardo je na kraju bio razočaran što je završio izvan bodova.

“Frustrirajuće je vidjeti Carlosa na 8. mjestu jer smo ga imali na kraju prvog stinta i onda smo otišli na hard, a on na medium gume i prošao nas je kroz boks. Nakon toga – pogledajte gdje je on završio, a gdje mi.”

“Mislim da smo imali taj njegov tempo danas. Iskreno, osvojili smo manje nego je bolid bio sposoban.”

“Radi se o malim stvarima. Sredina poretka je tako neizvjesna i možda smo propustili potencijalna 4 boda zbog malih nesavršenosti. Moramo pokušati biti bolji, pokušati shvatiti što možemo odraditi i zašto smo odabrali hard umjesto mediuma. Ako je to bilo preoprezno – idemo ne biti tako oprezni.”

– Daniel Ricciardo

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3665 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Alain Prost aleneoprosti Prikaži

    E moj Reno… morat ćete ipak uložiti malo više u ovaj projekt



    1

    0