Massa: Bio sam brži od Bottasa

Vijesti

Marko Rakić

Prije 9 godina 1 min 6 komentara

Felipe Massa, Williams

Felipe Massa, Williams

Nakon izvrsnog starta i malo sreće poslije sigurnosnog automobila, vozači Williamsa su držali čelne pozicije. Na kraju su osvojili tek 4. i 5. mjesto, čime nisu bili zadovoljni ni jedan ni drugi. Iako je cijelo vrijeme izgledalo da je Bottas brži, Massa kaže da to nije bio slučaj, te da ga je zbog DRS-a samo lakše pratio.

“Valtteri je imao DRS i bilo mu je lakše pratiti me. Ja sam bio brži. Imao sam odličan start, no drugo zaustavljanje u boksu je nažalost pokvarilo sve. Izgubili smo priliku da dođemo do postolja. Kiša je poslije pokazala da nismo konkurentni na mokroj podlozi.”

Felipe Massa se i dalje nalazi na 6. mjestu u ukupnom poretku, ali samo tri boda iza četvrtoplasiranog Valtterija Bottasa.


Odgovor

6 komentara

  1. FelipeMassa Donator Prikaži

    Nebitno tko je bio brži, jedno je jasno. Ili se Williams pravi da su toliki jadnici u strategiji jer uvijek pokvare utrku kad god mogu, ili su mali psići Mercedesa koji im diktira. Ne znam, u oboje vjerujem…


    0
    0

    0
    • Sebastian Vettel
      mzf1 Prikaži

      Oni pričaju o promjenama pravila i onda spominju zabranu radio konverzacije, promjenu formata vikenda i sve ostale promjene koje ničim nisu utjecale da se kvaliteta utrkivanja pogorša, ali nitko se nije sitija zabraniti takve stvari da postoji uopće mogućnost da se jedan tim petlja drugom timu u takve stvari. Ja osobno ne virujen da je to danas bija slučaj ali ako je onda nismo ništa bolji od Amerikanaca dok gledaju kečere i nebi nikom od srama tribali reći da sate i sate ostavljamo na ovaj cirkus.


      0
      0

      0
  2. Sebastian Vettel
    mzf1 Prikaži

    3 boda iza četvrtoplasiranog Kimija Raikkonena, a to da je bija brži može okačiti mačku o rep, kad je bija brži što se nije odvoija van DRS-a napravija malo gapa pa ga ni undercut nebi moga ugroziti.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.