Hamilton slavio na Silverstoneu

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 9 godina 3 min 62 komentara

Lewis Hamilton, Mercedes

Lewis Hamilton, Mercedes

Lewis Hamilton pobjednik je 9. ovosezonske utrke vožene na Silverstoneu. Drugi je završio njegov timski kolega Nico Rosberg, dok je Sebastian Vettel u zadnim trenucima utrke osvojio treće mjesto.

Iz Saubera su, prije starta utrke, javili da Felipe Nasr neće nastupiti zbog problema s bolidom. Start je prošao prilično neočekivano. Mercedesi su loše startali, dok su se Williamsi torpedirali. Massa je preuzeo vodstvo, Hamilton drugo, Bottas treće te Rosberg četvrto mjesto. Ferrariji su također izgubili mjesta, dok je Hulkenberg imao odličan start i preuzeo 5. mjesto. Sigurnosni automobil izazvali su vozači Lotusa sudarom, a usput su izbacili i Jenson Buttona iz utrke. Nakon ponovljenog starta, Hamilton je izgubio mjesto od Valtterija Bottasa. Do prvih ulazaka u boks, situacija se nije mijenjala.

Od vodećih, Hamilton je prvi ušao u boks, te je krug nakon preuzeo vodstvo nakon prilično nepromišljenje strategije u Williamsu. Ferrariji su također profitirali nakon ulazaka u boks, te su se vratili na svoja startna mjesta, 5. i 6. Sva zaustavljanja u boksu su prošla mirno, te je utrka nastavljena u sličnom tomu.

Kiša je prilično začinila utrku. Rosberg je prešao oba Williamsa u nekoliko krugova, te je opasno počeo prijetiti Hamiltonu, čiju je prednost istopio u samo nekoliko krugova. No, nakon što je nastupila veća kiša, Mercedes je povukao svoje vozače po intermedia gume. Prvo je išao Hamilton, dok je Rosberg zaustavljanje odradio u sljedećem krugu. Najviše je profitirao Sebastian Vettel, koji je odličnom vožnjom na slickovima zaradio nešto vremena, da bi poslije na intermedia gumama prisvojio treću poziciju koju nije puštao do kraja utrke. Williamsi su razočarenje dana, te su završili na 4. i 5. mjestu.

1 Lewis Hamilton Mercedes 1h31m27.729s
2 Nico Rosberg Mercedes 10.956s
3 Sebastian Vettel Ferrari 25.443s
4 Felipe Massa Williams/Mercedes 36.839s
5 Valtteri Bottas Williams/Mercedes 1m03.194s
6 Daniil Kvyat Red Bull/Renault 1m03.955s
7 Nico Hulkenberg Force India/Mercedes 1m18.744s
8 Kimi Raikkonen Ferrari 1 krug
9 Sergio Perez Force India/Mercedes 1 krug
10 Fernando Alonso McLaren/Honda 1 krug
11 Marcus Ericsson Sauber/Ferrari 1 krug
12 Roberto Merhi Marussia/Ferrari 3 kruga
13 Will Stevens Marussia/Ferrari 3 kruga
Carlos Sainz Toro Rosso/Renault odustajanje
Daniel Ricciardo Red Bull/Renault odustajanje
Max Verstappen Toro Rosso/Renault izlijetanje
Pastor Maldonado Lotus/Mercedes sudar
Jenson Button McLaren/Honda sudar
Romain Grosjean Lotus/Mercedes sudar
Felipe Nasr Sauber/Ferrari Nije startao

Odgovor

62 komentara

  1. kevin35 Prikaži

    Sebastian Vettel bi u Mercedesu čuda radio, koje bi to rutinske pobjede bile.


    0
    0

    0
    • Clay Regazzoni
      HeatBlast44 Prikaži

      valjaš gluposti jarane ;)


      0
      0

      0
    • Mclaren
      kimi-f1 Prikaži

      ako si to zaključio po ovoj utrci onda ne jer nije bio ništa posebno samo je imao sreće.
      Recimo Rosberg je odvezao dosta bolju utrku ali nije mogao u box u istom krugu kao i Hamilton


      0
      0

      0
    • Emerson Fittipaldi
      diesel Prikaži

      Pa dobro sad, nije u redu to reći zbog Mercedesovih vozača. Nikad ne znaš kako bi tko vozio koji bolid.


      0
      0

      0
    • Bernie Ecclestone
      Dani Donator Prikaži

      Ajde probudi se. Ima sreće da je pala kiša i da je boks pogodio kada uzeti gume, za razliku od Kimijevog dijela pitwalla.


      0
      0

      0
      • Frantic Donator Prikaži

        @Dani, e jbga.
        Lewis kad “potrefi” ulazak u box, onda je to super, maestralno, pametno, ….. a Vettel kad “potrefi” ulazak u box onda je on samo “imao sreće”. ;-)
        Usput, evo čovjek reče da je Lauda rekao da je to bila timska odluka.


        0
        0

        0
      • Bernie Ecclestone
        Dani Donator Prikaži

        Eto vidiš kak je to. Touche.


        0
        0

        0
      • Frantic Donator Prikaži

        Nebitno Dani.
        Eto @mzf1 je pogriješio, tj. dao je dezinformaciju. Ja to, da budem iskren, nisam ni provjeravao, jer nisam htio to poentirati. To sam napisao onako, usput.
        Ja sam više poentirao na to što sam napisao u prvom pasusu svog posta od sinoć. Evo da ponovim: Lewis kad “potrefi” ulazak u box, onda je to super, maestralno, pametno, ….. a Vettel kad “potrefi” ulazak u box onda je on samo “imao sreće”.
        Plus što je u Lewisovom slučaju sam Lewis tako odlučio, a u Vettelovom slučaju, to je odlučio Ferrarijev pit wall. To su tvoje riječi, ne moje. Isto kao da je Vettel retardiran pa ne zna kad treba ući u box. Mogao si vidjeti da kada je Lewis izlazio iz boxa, kiša je baš pojačavala, a Vettel je par sekundi poslije ulazio u box. ;-)


        0
        0

        0
      • Sebastian Vettel
        mzf1 Prikaži

        Nisan ja nikakve dezinformacije sirija. Ko je gleda sky taj zna i lauda je prvi da tu izjavu pretpostavljan prije nego su se dogovorili da nebi bilo lose Hamiltonu prepustiti zasluge za to. Navijaci, engleska i bernijev savrseni prvak i te gluposti.


        0
        0

        0
      • Luka Maloić Prikaži

        Lauda je za SKY odmah nakon utrke rekao da je to zasluga inženjera kao što je to napisao @mzf1

        Nebitno dalje tko što misli i kako je bilo – pokrenuli ste raspravu oko toga TKO je ŠTO rekao, a Lauda je rekao upravo to :D


        0
        0

        0
      • Frantic Donator Prikaži

        @Luka, @mzf1
        Ma sve OK. Nije to ni bitno. Lauda kaže jedno, Wolff kaže drugo, nebitno. Ja nisam pokrenuo raspravu zbog izjave, Laudine ili bilo čije. Ja sam Laudinu izjavu pomenuo onako usput. Nisam to ni provjeravao, niti mi je bilo bitno, za ono što sam htio da napišem. A napisao sam da nije OK dizati u nebesa potez koji je bio veće kockanje od Vettelovog, pogotovo ako je Lewis sam donio odluku (Rosberg je u datom momentu mislio da je Lewis i/ili Lewis u saradnji sa pit wallom i/ili pit wall, napravio veliku grešku) i nazivati ga maestralnim, a Vettelov ulazak u box nekih 25sec poslije, kad je kiša već pojačala (a Lewis izlazio iz boxa) nazivati “srećom”. Ništa više. :-)


        0
        0

        0
      • Bernie Ecclestone
        Dani Donator Prikaži

        Ne misliš možda da je Lauda to izjavio kako bi se iskupio za Monako. Ovakva odluka je više pomogla Mercedesu nego Hamiltonu. Uostalom vidim da sam pogodio nit kod Vettelovih navijača. Odlično. Sada vidite kako to izgleda kada se netko nepravedno omalovažava.


        0
        0

        0
      • Bernie Ecclestone
        Dani Donator Prikaži

        Paddy Lowe:
        Nico was unfortunately struggling to pass the Williams cars, so we debated switching him to a two stop strategy to overcome this. But then, of course, the rain came which changed everything. Lewis made a perfectly judged call to switch to inters at just the right point, while Nico gambled on staying out and actually drove a superb lap to coax the car round in very tough conditions. Luckily, after those stops, the track stayed wet and from there it was a matter of managing the cars home.


        0
        0

        0
      • Frantic Donator Prikaži

        Dragi Dani, po stoti put ponavljam, izjave su apsolutno NEBITNE. Ne mislim ja ništa o izjavama, niti o Laudi, niti Wolffu, niti Loweu. I opet, po stoti put, ne možeš od 2 ista postupka, 2 iste radnje, koje su se desile u razmaku od 25sec, jednu nazivati maestralnom i pametnom a drugu (kad su uslovi za promjenu na intermediate gume bili još očitiji) čistom srećom.
        Da se razumijemo, nisam ja nikakav “hater”. Imam ja i previše godina (i previše sam proveo uz F1), da bi ko kakav balavac od 15 godina (ovo se ne odnosi ni na koga specifično ovdje, da se razumijemo) omalovažavao Lewisa (ili bilo koga drugog). Nisam to radio ni sa 15 godina (doduše, tad nije bilo interneta). Samo, ne volim duple aršine (čak se i nekad sam uhvatim da imam duple aršine, pa me neko poklopi, šta ćeš).
        I usput, ja ne navijam za Vettela, navijam za Ferrari, 30 i kusur godina. Živ bio!


        0
        0

        0
      • Bernie Ecclestone
        Dani Donator Prikaži

        Pozdrav i tebi. Pročitaj moju zadnju rečenicu u postu od 8:11.


        0
        0

        0
    • Luka Prikaži

      ovo za Vettela je živa istina.. taman dobro dođe mjesto Hamiltona. I bili bi prava njemačka momčad, bez konkurencije, da je Hamilton ne znam gdje :P


      0
      0

      0
  2. Clay Regazzoni
    HeatBlast44 Prikaži

    Lewis je imao dosta sreće danas, priznajem, ali je napravio potez sa kojim je osigurao pobjedu :tumbsup:
    Nici nije uspio undercut, ali zamalo mu je pomoglo to što je zagrijao gume kada je napadao i pretekao Williamse da uzme pobjedu, no na kraju ga kiša zajeba.
    Williamsi su trebali pokrivati mečke po svaku cjenu, čim su čuli da Lewisa zovu u box :) vako su sami sebi uzeli pobjedu, a kasnije kad je kiša pala, izgubili su i podijum. Vjerovatno su trebali pustit Bottasa, jer je bio brži, ali eto, oni su se pogubili kada su vidjeli svoje vozače na prve 2 pozicije :facepalm:
    Vettel pokupio što mu je ponuđeno, no on je zaslužan zato svojim ulaskom po Intermediate :)
    ALONSO I Mc’LAREN OSVOJILI BOD, nakon lošeg starta nisam to očekivao, GO Mc’LAREN.
    Čestitke i Force Indii te Daniilu Kvyatu
    stvarno odlična utrka, svaka nek je ovakva :thumbsup:


    0
    0

    0
    • Mercedes
      Mikalo Prikaži

      Ne vidim o kakvoj se sreci radi sto se tice Hamiltona , utrku je odvezao odlicno , a taktika je bila perfektna .


      0
      0

      0
      • Luka Maloić Prikaži

        Sreca je u tome- kada je ulazio u boks izgledalo je kao potpuno pogrešna odluka. Kiša JOŠ nije padala toliko i Nico je skidao 2 sek po krugu.

        U trenutku mijenjanja guma kiša je pojačala i ispalo je sjajno za njega.

        10 sekundi je u pitanju možda, ali presudnih


        0
        0

        0
      • Bmw
        Marko Rakić Donator Prikaži

        Slažem se Luka, bilo je tu dosta sreće. Samo mi nije jasno kako je Rosberg uhvatio onako dobar tempo na gumama za suho, dok se Hamilton, koji je inače odličan na kiši, nije snašao i gubio puno vremena.


        0
        0

        0
      • Clay Regazzoni
        HeatBlast44 Prikaži

        evo mog mišljenja zašto je Lewis bio sporiji od Rosberga.
        Rosberg je bio iza Williamsa i htio ih je preteći, što znači da je pritiskao te tako zagrijavao gume, kada ih je prestigao, imao je čist zrak ispred sebe i zagrijane gume na bolidu, dok je za to vrijeme Lewis krstario 7-8 sekundi ispred, staza se ohladila, gume nisu bile zagrijane i to je to, razlika u temperaturi odradila svoje… i eto šta u ovooj trci zamjerim, nema labavo, pritišći Lewis dok god možeš, šta da kiša nije pala, gdje bi bio ? ali eto, barem je to ispravio svojom odlukom :)


        0
        0

        0
      • Michael Schumacher
        ToUrNiQuET Prikaži

        Loš start izgubio poziciju, nakon SC ponovo loš potez i gubi poziciju.. Danas je pobijedio zbog boxova u prave trenutke a ne zbog svoje vožnje… Na stazi nije pokazao ništa posebno..


        0
        0

        0
      • Emerson Fittipaldi
        diesel Prikaži

        Po meni su vozači utrke danas bili Kvjat i Hulkenberg, od vodećih se nitko nije nešto ekstra iskazao, tek poneki bljeskovi.


        0
        0

        0
      • Bernie Ecclestone
        Dani Donator Prikaži

        Lewis maestralan unatoč greškama. Vozio pametno i konačno SAM odredio strategiju i pogodio. Vidim da se kod naših stručnjaka to prešućuje. Rekao bi namjerno dok se s druge strane veliča Rosbergovo čekanje grške potivnika. Zanimljivo. Vozač utrke je ipak Kvyat, aflop je boks ferrarija i glupa odluka sa ranim odabirom inter guma.


        0
        0

        0
      • Sebastian Vettel
        mzf1 Prikaži

        @Dani Lauda je odma nakon utrke na izričito pitanje čija je odluka bila reka da je odluka trkaćih inžinjera, a ne Hamiltona.


        0
        0

        0
      • Bernie Ecclestone
        Dani Donator Prikaži

        Ne širi krive informacije:Mercedes motorsport boss Toto Wolff admitted after the race it was Hamilton’s call to change for intermediates and the championship leader said he felt a new-found conviction in making the strategy decision solo.

        “The rain came and I lost temperature in my front tyres,” Hamilton explained.

        “It’s always trickier for the guy in the lead, you are the first one to get to it and it’s questionable how much risk you take.

        “I think it’s the first time I made the perfectly right choice to say I was coming in, because I could see the rain coming more.

        “I’ve never had that before and I feel really happy about that.”

        Rosberg:
        “That [phase after the first stops] was not so great, I just had two Williams in front and I could not get close, I was completely blocked,” he said.

        “I was thankful when the rain came. I was able to attack and pass both Williams and close on Lewis a lot.

        “I was hoping it would stay like that and I thought I could attack Lewis at some point.

        “Then Lewis boxed and I was pretty sure it was the wrong call. It was still touch and go at that time, so I was actually quite happy that he boxed.

        “But it was the right call in the end – it started raining more on that lap, so that was it.”

        Znam da ga ne volite , ali barem možete biti realni.


        0
        0

        0
      • Bernie Ecclestone
        Dani Donator Prikaži

        “The exchange on the radio about what is happening out there on track, and the strategy regarding the traffic management were spot on today.

        “Then finally, with the rain hitting us, it was just calm on the radio, and so good about what the options were.

        “We had the guys in Brackley saying ‘it’s raining like hell here’.

        “Then it was his call. He said the tyres were not good enough any more, and the rain was increasing.

        “He made the pit call at the right time, and with the right amount of information that is what made the race.

        “It was the absolutely right call, but it wasn’t obvious, so leaving the other car out there was the right strategy in terms of splitting the cars.”
        http://www.autosport.com/news/report.php/id/119867


        0
        0

        0
      • Sebastian Vettel
        mzf1 Prikaži

        @Dani odi Laudi pa mu to reci. Cin je zavrsila utrka Lauda je reka da je inzinjer odlucija a to sto je korporacijska masinerija odluclila posli davati neke druge fanovima draze izjave to je druga prica.


        0
        0

        0
      • Bernie Ecclestone
        Dani Donator Prikaži

        @mzf1 mogu reći samo HAHA na to tvoje. Poznati Hamilton hejter. Uostalom više vjerujem Hamiltonu, Wolfu i pazi Rosbergu, nego Laudi. A ti omalovazavaj i dalje Hamiltona. Ide mu dobro dok to radiš.


        0
        0

        0
  3. Emerson Fittipaldi
    diesel Prikaži

    Vrlo dobra utrka što se mene tiče. Kao što sam rekao, od ovih na postolju mi se nitko nije istaknuo (možda malo Rosberg i Vettel onih par krugova kada su osvojili svoje pozicije), a pohvaljujem Hulkenberga i posebno Kvjata.
    Dobro da je nakon Austrije došla neka zanimljivija utrka.


    0
    0

    0
  4. Mclaren
    KERS Prikaži

    Lewisu se vratila sreca izgubljena u Monacu..Onaj “incident” oko zabrane utrkivanja koštao je williams vjerojatno pobjede i neka je jer su se preplašili pobjede na Mercedesima, njima je u glavi samo Ferrrai i konstruktorski bodovi…nazalost to nije F1.


    0
    0

    0
  5. Marros Prikaži

    Koji start Williamsa. Bravo dečki. Veselje Claire-ljepota za pogledat. Da je Bottas prešao Massu možda bi završili bolje. Ali opet-pala je kiša. Nema veze dobro osvježenje za promjenu, da več na startu nisu vodili mercedesi. Vettel-elegantno treči. Pametno. Force India novi solidni bodovi. Dobro i Kvyat. I gle, gle. Pa tko je to 10. ? “Feri” (duboki uzdah i) “Jeeee-to se tražiiii!” konačno.(osmjeh na licu mom). Od sada bar će se lakše disati. Čestitke i Mannor-Marussia “boysima”. Ako nema brzine onda glavu dolje i završavaj utrke. Nadam se da će netko uočiti ta dva momka.


    0
    0

    0
  6. Luka Maloić Prikaži

    Moram još nešto napisati – NAPOKON utrka koja je bila zanimljiva koliko toliko.
    Napokon pretjecanja, napokon malo drame i uzbuđenja. Danas , eto, nije bilo tako lako zaspati pred TV-om.

    Daleko je to od nekih prošlih sezona, ali je bolje od mnogih utrka ove sezone..


    0
    0

    0
  7. Fernando Alonso
    zonosso Prikaži

    Napokon zanimljiva utrka. Po mome mišljenju Nico danas puno bolji od Luje. Ako ste primjetili prije nego što je Alonso otišao po novo prednje krilo u box čovjek je bio deveti u poretku. Nije mi jasno kako je to postigao jer sam gledao utrku na njemačkom rtl-u, nije bilo prikazano, ali to je onda definitivno bio najbolji start utrke. Svaka čast majstore! Ima još nešto vatre u tebi! Raikonnen opet pušioničar, Vettel srečković. Williamsi razočarali. Red bull po starom, od force indiinog b bolida očekivao sam malo više.


    0
    0

    0
    • Frantic Donator Prikaži

      Ima više detalja zašto je bio 9. kad je ušao u box. Bila je ona gužva, neki su ispali, neki su izbjegavajući te bolide “lošije” prošli od Alonsa, Nasr nije ni startao, …. Ali ima još jedan detalj. Linija početka boxa se poklapa sa ciljnom linijom (barem bi tako trebalo da bude). Ulazak u box u Silverstonu je puno “kraći” do te linije početka boxa, nego da ideš stazom, jer stazom moraš da prođeš jednu veliku krivinu. A “program” ko “program” je prepoznao Alonsov prelazak linije početka boxa / ciljne linije, kao Alonsov ulazak u novi krug te ga je zato smjestio na 9. mjesto. Mada, ne mora biti da sam u pravu. Takođe, sličnu stvar sam primjetio kad je Hamilton ulazio u box. On je ušao u box sa trećeg mjesta, a Live timing je prikazao da je “ciljem” prošao ispred Masse i Bottasa. Za ovo sam 100% siguran.


      0
      0

      0
      • Sebastian Vettel
        mzf1 Prikaži

        E za Hamiltona sam i ja to primjetija, ali nisan moga skužiti razlog tome. Sad si mi to pojasnija.


        0
        0

        0
      • Marros Prikaži

        Mislim da imaš pravo. Kada sem na PS3 vozio simulacije F1 utrka, čak mi je i bilježen najbrži krug a ulazio sam u bokseve. Isto tako sam primjeto da sam kada sam ulazio u bokseve za par trenutaka bio i mjesto ispred a na stazi nikoga nisam prestigao.


        0
        0

        0
      • Fernando Alonso
        croatic f1 urednik Prikaži

        Nije bilo nikakvog Alonsovog super-starta, koliko sam vidio po snimkama uspio je proći samo Verstappena, ali je onda prilikom naglog kočenja kako bi izbjegao Lotuse bolid proklizao u stranu, nažalost, točno u JB-a te je onda, bez obzira kakav mu je start bio, pao na začelje. Razlog tog trenutnog devetog mjesta (koje je i mene pozitivno iznenadilo na trenutak) je objasnio @Frantic, ista stvar je bila i kod Hamiltonovog boksa. Ipak, za ovo što je @zonosso napisao da ima još vatre u Fernandu se moram složiti, samo treba pričekati da Honda proradi :D


        0
        0

        0
      • Mclaren
        raca Prikaži

        Pa, u biti Honda radi, samo kako? Ako proradi na pravi način, siguran sam da će Alonso biti jako motiviran iskoristiti to.


        0
        0

        0
      • Fernando Alonso
        croatic f1 urednik Prikaži

        Hehe, ako gledaš tako, Honda radi od početka sezona, samo što taj rad uglavnom nije dugo trajao :mrgreen:

        Šalu na stranu, izgleda je pouzdanost (napokon) sređena. Neću coprati, ali izgleda je onaj test u Austriji ipak nešto značio i nakon što je tamo Alonso u jednom danu bez kvarova odvozio preko 100 krugova, napokon je nakon 4 odustajanja došao i do kraja utrke. Niti cijelog ovog vikenda nije bilo nekih većih kvarova, pa se možemo nadati da je mukama, bar što se tiče pouzdanosti, stigao kraj. Još je 7 tokena preostalo, možda do kraja sezone uspijemo napraviti korak naprijed da se proguramo do sredine poretka :)


        0
        0

        0
      • Fernando Alonso
        zonosso Prikaži

        Hvala! Sad mi je jasnije!


        0
        0

        0
  8. spr Donator Prikaži

    Zdravo,dolazim u miru,dugo pratim komentare na portalu,sam ću reći da trka nije bila loša,dala je se gledati za razliku od predhodnih.


    0
    0

    0
  9. Sebastian Vettel
    mzf1 Prikaži

    Posli Malezije najbolja utrka ove sezone. Zanimljivo je kako je Ferrari pao u formi, Williamsi su bili brži i u kvalifikacijama i u utrci dok je bilo suho. Nešto će se u Marenellu morati poduzeti po tom pitanju, jer kako mi se sad čini svi su napredovali osjetnije od njih. Čak i RB, koji ima ozbiljnih problema s motorima. Moguće da je Mercedes malo updatea motor Williamsa da se lakše nose s Ferrarijem pa da ih je to danas na startu i na DRS zonama iznenadilo. Drago mi je da se Mercedesu još potkrade pokoje iznenađenje jer to znači zanimljivu utrku.

    Sad virujen da se ista stvar dogodila u Maleziji. Njihova nadmoće je ista ko i prošle sezone ako ne i veća ali nakon što su se uvjerili u to u Australiji u kojoj Ferrari nije baš pritiska jer nije mora, vjerojatno su se odlučili na izdržljivost komponenti i neku specifikaciju rada motora koja je slabija, a opet dostatna da uzmu 1, 2. Nakon par nepredviđenih situacija od SC-a pa do temperature ostali su iznenađeni i ode pobjeda.

    Danas im se ista stvar mogla dogoditi da je Bottas proša naprid a Massa kočija Mercedese, i da nije pala kiša. Tad im ni undercut nebi pomoga za prići oba Mercedesa a s jednim ulaskom u boks jedino što bi im ostalo je proći Bottasa na stazi što im nije išlo za rukom.

    Nadajmo se što bržoj što temeljitijoj i ovaj put pravednoj promjeni pravila di će svi kreniti od nule. Tad možda vidimo stvarnu borbu za pobjedu a ne bolje ili lošije iskorištene greške jednog tima koji važe koliko će kome popustiti da ga sustigne i stvori privid natjecanja. Još jedna stvar, onaj Rob Smedly mi je iz nekog razloga uvik bija ljigav još iz Ferrarija možda iz razloga što je ima taj nezahvalan zadatak da bude trkaći inžinjer vozača koji mora voziti onako kako odgovara prvom vozaču tima ali nakon ovog debakla od interviewa danas još mi je mrži. Jedini pokazatelj bar malo obraza i ljudskosti mi je bilo ono nervozno češanje po vratu i vrtnja u jednom mistu od nervoze dok je uvjerava Teda da je Bottas ima dopuštenje za utrkivanje.


    0
    0

    0
  10. Mclaren
    raca Prikaži

    Ja sam danas uspio malo škicnuti na tv od 6.-12. kruga izadnjih pol ure i mogu reć da sam napokon zadovoljan viđenim. Nije puno, al kako je znalo biti… tako da ne mogu niš komentirati osim katastrofalno vođenje iz boxa Williamsa


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.