Renault jača menadžment momčadi za 2021.

Jelena Benger

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Renault jača menadžment momčadi za 2021.

Jelena Benger

Renault je na svojoj službenoj stranici objavio da kreće s promjenama u organizaciji momčadi i u Velikoj Britaniji i u Francuskoj. Time bi se, kako kažu u momčadi, trebalo pojačati menadžment momčadi i tehnički odjel.

U Viryju su stvorena dva nova radna mjesta u menadžmentu. Odjelu momčadi zaduženom za motor od 1. kolovoza će se pridružiti Christophe Mary. Mary je već krajem 80-ih radio za Renault kao dizajner motora. Od 1994.  do 2007. je vodio projekt F1 motora u Ferrariju, a zatim je proveo 4 godine u sličnoj ulozi u Mercedesu. Mary će biti imenovan kao voditelj inženjeringa (Director of Engineering).

Dugogodišnji zaposlenik momčadi Stephane Rodriguez će dobiti novu poziciju kao voditelj projekta i nabave (Project and Purchasing Director) unutar tehničkog odjela u Viryju. I Mary i Rodriguez će izvještavati Renaultovom tehničkom direktoru za motor Remyju Taffinu.

Renault je objavio i novu ulogu za Metthewa Harmana koji se momčadi pridružio prošle godine nakon što je 17 godina proveo u Mercedesu. Harman je u Renaultu prvotno bio zaposlen kao zamjenik glavnog dizajnera, a sada će biti imenovan voditeljem inženjeringa (Engineering Director) te će izvještavati tehničkom direktoru za šasiju Nicku Chesteru u Enstoneu.

Mary, Rodriguez i Harman će sjediti i u upravnom odjelu Renault F1 momčadi.

Kako navode u momčadi, ove bi promjene trebale omogućiti Chesteru i Taffinu da se bolje usredotoče na performanse šasije i motora.

To su, kako pišu iz momčadi, ključni koraci ne bi li se momčad pripremila za izazove koje će donijeti 2021. i da bi se ispunio plan postavljen u 2016.

Zadnji donatori:
288GTO
Vordas
dalmat

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9621 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 8 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Jelena Benger
Pulsmedia autor
163 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Renault

Komentiraj

1 komentar

  1. Niki Lauda wapi Donator Prikaži

    Slažu stolice, a brod tone    1

    2