F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Aston Martin i Red Bull kao partneri?

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

aston martin

U moru nagađanja za dobavljača motora, izniklo je novo ime, Aston Martin. Autocar navodi se da će sklopiti ugovor s austrijskom momčadi, Red Bull Racing, te da će koristiti prepakirane Mercedesove motore, i to već za sljedeću sezonu. Ako je vjerovati ovim navodima, tada priča o Renaultu kao tvorničkoj momčadi dobiva puni smisao, jer Red Bull želi biti u poziciji kao McLaren (ne doslovno). Spomenimo da Renault i RBR imaju ugovor za sljedeću godinu, no mnogo smo puta posvjedočili da su ugovori u Formuli 1 gotovo ništavni po tom pitanju.

Naravno, baza motora će, kako sada stvari stoje, biti Mercedesova, ali će tehnička ekipa biti iz Aston Martina, pa je za pretpostaviti da će na bolidu pisati Powered by Aston Martin. Iz Autocara dodaju kako bi ova situacija mogla odgovarati Mercedesu. Naime, njemački gigant je 5%-ni vlasnik Astona Martina, što bi im moglo pomoći u rasterećenju troškova razvoja motora.

Što vi mislite o ovim naklapanjima?

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

9 komentara

 1. Michael Schumacher josip123 Prikaži

  Hmmm…. prvi put se spominje.
  U biti jako zanimljivo i vrlo moguce.


  0

  0
 2. Mclaren raca Prikaži

  RB traži dobavljača motora, a cijeli jedan pogon u Kragujevcu zjapi prazan.


  0

  0
 3. Bernie Ecclestone Ferrari1345 Prikaži

  Kako ce se onda momčad zvat? :D
  Aston Martin Red Bull racing – Mercedes

  Samo cu rec gdje ima dima ima i vatre, al nekako ne vjerujem da bi se to moglo ostvarit druge godine, jer je malo prekasno, ali za 2017. vrlo moguce, s cime se poklapa i njihov ugovor sa Renaultom


  0

  0