Red Bull za Barcelonu ne sprema velike nadogradnje

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Red Bull za Barcelonu ne sprema velike nadogradnje

Ante Vetma

Red Bull za ovaj vikend ne sprema nikakve velike nadogradnje već kažu da će se raditi o “prilično suptilnim” elementima.

Red Bull je prošle godine upravo u Barcelonu došao s prvim velikim novim paketom, a Christian Horner kaže da to neće biti slučaj i ove godine:

“Radi se o prilično suptilnoj evoluciji. Imat ćemo redovite nadogradnje prednjeg i stražnjeg krila.”

– Christian Horner

“Mislim da smo se približili vodećima u odnosu na početak godine. U Melbourneu smo imali dobru utrku i Max je pritiskao Lewisa većinu te utrke. Bahrein je za nas bio težak i otkrio je neke stvari koje smo trebali popraviti.”

“Kina je bila dobra utrka, a Azerbajdžan još bolji. Ta staza nam na papiru nije trebala odgovarati. Radujemo se povratku u Europu i dolaze neke staze koje bi nam zaista mogle odgovarati.”

– Christian Horner

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3666 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

6 komentara

 1. ”Ne sprema nikakve velike nadogradnje” – što znači da su zadovoljni platformom i sada samo redovne nadogradnje, plan i program koji će gurati u stizanju Ferrarija i Merca. Za razliku od Haasa koji donosi novo prednje krilo, podnicu i još par aerodinamičkih dodataka, u prevodu kiksali su pa sada moraju prepravljati sve što se može prepraviti. Nešto slično se očekuje i u Renaultu.  4

  0
 2. Max Verstappen 33 Mario Prikaži

  Ajmo Bullsi riješite ovaj smušeni Ferari i stisnite malo Mecu jedino vi to možete.  6

  7
 3. Mclaren raca Prikaži

  Pa, iskreno rečeno, i ne moraju neke posebne nadogradnje praviti dok god se i Honda ne poboljša još malo. Imaju dobru šasiju i samo da se još motor poboljša i…..


  0

  2
 4. Alpine Alpine Prikaži

  Da, realno gledano jedino Red Bull i Mercedes ne trebaju trenutno nekakve velike nadogradnje, ostali trebaju.


  0

  1