Kubica: Moja vožnja je bolja nego što izgleda

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Kubica: Moja vožnja je bolja nego što izgleda

Ante Vetma

Robert Kubica se ove sezone vratio u Formulu 1 nakon 8 godina i nakon početne euforije postalo je jasno da od ove godine ne može očekivati nikakve posebne rezultate. Osim toga, njegov timski kolega George Russell izgleda puno uvjerljivije.

Kubica se na svim kvalifikacijama ove godine plasirao iza Russella, a najbliži mu je bio u Kini gdje je zaostao samo 3 desetinke sekunde. Još uvijek čekamo utrku gdje će Poljak završiti ispred svog kolege.

“Nije lako izdvajati pozitivne strane, ali mislim da ih ima puno. Definitivno su skrivene zbog općenitog nedostatka brzine i još uvijek imamo neke stvari koje se mogu popraviti, ali moja vožnja i moj ritam je bolji nego što izgleda.”

“Nažalost, u ovoj smo poziciji.”

– Robert Kubica

“Kao što sam rekao – bit će dobro kad ne budemo imali dodatnih problema koji utječu na samopouzdanje i čine vožnju još težom. Mučimo se s brzinom, ali i sa nekim drugim stvarima koje moramo srediti.”

– Robert Kubica

Na upit novinara hoće li početak europskog dijela sezone označiti i početak novog poglavlja za Williams, Kubica odgovara:

“Nadam se da ćemo riješiti naše probleme, ali najprije ih moramo shvatiti. Dosad to nismo uspjeli. U Kini sam bio iznenađujuće sretan, a George nije. George je bio sretan u Bahreinu, gdje ja nisam.”

“U petak sam u Azerbajdžanu imao velikih problema u nekim sesijama, dok su u nekim bili prilično maleni. Ipak, nikako nisam bio u situaciji da mogu 100% misliti na vožnju.”

“Kao što sam rekao kad sam došao u Baku – još uvijek je puno bolje biti tu u bolidu nego doma i gledati na TV-u.”

– Robert Kubica

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3666 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Kubica#Williams

Komentiraj

5 komentara

 1. Mika Hakkinen luke990 Prikaži

  Možda je bolja nego što izgleda, ali je i dalje jadna. A i on je jadan. Vjerojatno je sam nazvao novinara da mu to kaže.  2

  13
 2. Stefan Bellof pigmalion Prikaži

  Robert Kubica nije izgubio ništa od svog talenta…… ovom vozaču se treba diviti.
  Nadam se njegovom uspjehu – ne sa Williams F1 ekipom……. to je nemoguće….. treba mu druga F1 ekipa.  8

  4
 3. Pierre Gasly Perica9 Prikaži

  Pa gore ne može izgledati…


  0

  1
 4. Bude bolji u kanadi. Tamo je ipak pobjedio.  1

  0
 5. Williams Webmaster Donator Prikaži

  Da ne spominjemo zakucavanje u zid na kvalama…


  0

  1