Formula 1 ukinula “F1 Vision” i planira uvođenje usluge za smartphone

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Formula 1 ukinula “F1 Vision” i planira uvođenje usluge za smartphone

Ante Vetma

Formula 1 u svojoj ponudi više nema uslugu “F1 Vision”, i to samo godinu dana nakon što su preimenovali iz FanVision i ponudili na većini prošlogodišnjih utrka.

F1 Vision je gledateljima na tribinama omogućavao gledanje utrka uživo na iznajmljenim specijaliziranim mobilnim uređajima uz slušanje team-radija, a ove godine to će biti moguće samo na utrkama na kojima usluga bude “financijski isplativa”. U ovom trenutku sigurno je samo da će biti na VN SAD-a u Austinu.

“2018. smo uslugu Fan Vision donijeli u novom brendu F1 Vision, te smo ciljali na poboljšavanje iskustva za posjetitelje utrka. S poboljšanom tehnologijom i boljim operativnim sustavom zadovoljili smo tisuće klijenata,” izjavili su iz Formule 1 za britanski portal RaceFans.

“Tijekom ovog perioda prikupili smo vrlo zanimljive informacije od naših navijača diljem svijeta i čini se da smo se složili da F1 Vision ne bude u ponudi za sezonu 2019.”

“Planiramo restrukturirati ovu ponudu i raditi na produktu nove generacije. Razmatramo različite opcije za bolju povezanost na stazi, te kao prioritet stavljamo smartphone umjesto eksternih uređaja.”

Planirate na utrku? Provjerite ovdje našu specijaliziranu temu za to.

Planirate li ove sezone ići na utrku?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Podrži nas

Zadnji donatori:
288GTO
Vordas
dalmat

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9616 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 8 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3878 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #F1 vision

Komentiraj