07 Francuska – live chat
07 Francuska – live chat

Hamilton: Ova staza je nekad bila za mene jedna od jačih, sad više ne spada toliko u tu kategoriju

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Hamilton: Ova staza je nekad bila za mene jedna od jačih, sad više ne spada toliko u tu kategoriju

Ante Vetma

Lewis Hamilton nije bio zadovoljan nakon današnjih slobodnih treninga u Kini, te kaže da je ova staza za njega nekad bila “jedna od jačih”, ali smatra da više ne spada u tu kategoriju.

Mercedesov vozač kaže da se njegov kolega Valtteri Bottas danas u bolidu osjećao “puno ugodnije”.

“Bilo je malo teže zbog temperatura i opet bih rekao da ovaj bolid nije tako jednostavan za vožnju. Ali, radit ćemo večeras da pronađemo neke postavke i dat ćemo sve od sebe sutra.”

“Staza je nekad bila jedna od mojih jačih, ali sad više ne spada toliko u tu kategoriju. Prema tome, imam puno posla večeras.”

Hamilton je na stazi u Shanghaiju dosad osvojio 6 pole positiona i 5 pobjeda, a vjeruje da je za ovaj osjećaj zaslužna promjena u ponašanju bolida.

“Bolid nije isti kao što je bio. Uvijek se mijenja i na nekim mjestima je ove godine bolji nego prošle i obrnuto. Sve je to dio igre.”

“Očigledno, bolid ima brzine da se natječe za vrh poretka, a na meni je da sve pohvatam.”

– Lewis Hamilton

Mercedes, Ferrari i Red Bull su danas bili unutar dvije desetinke sekunde sa svoja tri vozača, a Hamilton očekuje sličnu situaciju i sutra:

“Ferrari je još uvijek brži na pravcima i u tom području ih jednostavno ne možemo uhvatiti. Nisam zaista detaljnije analizirao, ali mislim da ste vidjeli kako je blizu između četiri ili pet bolida. Očekujem da će sutra biti isto.”

– Lewis Hamilton

Podrži nas

Zadnji donatori:
DrWho i Jhkuiz5

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3661 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Nigel Mansell The Simpsons Prikaži

    Reče Hamdija i popi jednu ljutu ;)    6

    0