F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Binotto smiruje strasti: Danas smo isprobavali različite režime rada motora

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

U Ferrariju su uvjereni da je prednost s današnjih slobodnih treninga u Bahreinu samo prividna te da su je ostvarili zbog agresivnijih režima rada motora.

Toto Wolff je nešto ranije komentirao da su Mercedes i Ferrari vjerojatno vrlo blizu, s tim da je posumnjao da je Ferrari malo ispred.

“Mislim da razlika nas i konkurencije nije toliko velika. Sutra će biti puno neizvjesnije. Drugi će biti puno jači. Mislim da je prilično jasno i može se vidjeti iz GPS podataka po brzini na pravcu – mi smo definitivno pritiskali u drukčijim režimima rada motora.”

“Prema tome, očekujem napetu bitku sutra. Mislim da rezultati s današnjih treninga daju pogrešnu sliku. Ali, sasvim je sigurno da je situacija prilično različita od one u Australiji.”

“Mi smo napredovali od prije dva tjedna, ali još uvijek moramo raditi na našem bolidu na temelju osjećaja i podataka koje smo danas prikupili.”

– Mattia Binotto

Ferrari je danas vjerojatno morao intenzivnije testirati motor zbog navodnih problema koje su imali u Australiji, te da provjere jesu li napravljene promjene efikasne.

“Mislim da smo ispitali sve oko situacije u Australiji. Ovo je drukčija staza. Recimo da barem nemamo te probleme koje smo imali tamo zahvaljujući karakteristikama staze i promjenama koje smo učinili.”

“Od toga moramo početi.”

– Mattia Binotto

Podrži nas

Ljudi poput vas sve češće podržavaju neovisne organizacije poput Pulsmedia portala koje se odupiru clickbait naslovima i drže civiliziranu razinu komentiranja. Kako bismo nastavili raditi to što radimo - pozivamo i vas da pomognete.

Naš zadnji Donator je: Har Kl.
Donirajte i vi slobodan iznos na PayPal

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3133 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

7 komentara

 1. Michael Schumacher monkeyseat Prikaži

  A navodno je krivac loše forme u Australiji bilo pretjerano hlađenje motora te turbo nije radio optimalno.  6

  1
 2. Australija Multi 21 Prikaži

  Tako je Binotto! :thumbs:  5

  0
 3. Ferrari Peky03 Prikaži

  Sad će motor radit ko sat samo da se malo zaukće  3

  0
 4. Charles Leclerc F12000 Prikaži

  Napokon uči od Tota, super izjava!  8

  0
  • Iako mora još puno žganaca pojesti. Idući level je da istakne da su radili s nedozvoljenim protokom goriva kako bi isprobali i da su sigurno sporiji, a zadnji korak je procijeniti loš balans i neuštimanost Mercovog bolida, pa do jutra dok poštelaju sigurno će biti Merc brži.

   Tek tad je zbilja sve od Tota savladao.   9

   0
 5. Williams Webmaster Donator Prikaži

  Dovoljno da se Toto uspaniči :).  5

  0