Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

U Bahreinu dodana treća DRS zona

Jelena Benger

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

U Bahreinu dodana treća DRS zona

Jelena Benger

Na stazi u Sakhiru je za ovogodišnju Veliku nagradu Bahreina dodana još jedna DRS zona.

Zona detekcije za dodanu DRS zonu se nalazi 50 metara prije prvog zavoja, a točka aktivacije je neposredno nakon prve kombinacije zavoja. Tako da će vozači moći aktivirati DRS na izlasku iz trećeg zavoja i koristiti ga za napade u četvrtom zavoju.

Tako staza u Bahreinu po prvi puta ima tri DRS zone i time su pokrivene tri značajne ravnine.

Nova zona bi trebala vozačima pružiti još jednu priliku da pretječu pod DRS-om, posebice ako za DRS zonu na startno-ciljnoj ravnini nisu bili dovoljno blizu bolida ispred sebe.

Učinak DRS-a je ove godine jači zbog većih stražnjih krila. DRS bi, zajedno s jednostavnijom aerodinamikom koja omogućuje da vozači lakše slijede bolide u brzim zavojima, trebao dovesti do više utrkivanja i pretjecanja.

Zadnji donatori:
vlado
zekohonda
Beethoven87
zekohonda
Vordas
vlado

Pretplatnici:
dalmat
graho
lukarak
vlado
Renault_F1_team
Ciki-F1
Djuvedj
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10255 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Jelena Benger
Pulsmedia autor
163 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #VN Bahreina 2019.

Komentiraj