U Bahreinu dodana treća DRS zona

Jelena Benger

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

U Bahreinu dodana treća DRS zona

Jelena Benger

Na stazi u Sakhiru je za ovogodišnju Veliku nagradu Bahreina dodana još jedna DRS zona.

Zona detekcije za dodanu DRS zonu se nalazi 50 metara prije prvog zavoja, a točka aktivacije je neposredno nakon prve kombinacije zavoja. Tako da će vozači moći aktivirati DRS na izlasku iz trećeg zavoja i koristiti ga za napade u četvrtom zavoju.

Tako staza u Bahreinu po prvi puta ima tri DRS zone i time su pokrivene tri značajne ravnine.

Nova zona bi trebala vozačima pružiti još jednu priliku da pretječu pod DRS-om, posebice ako za DRS zonu na startno-ciljnoj ravnini nisu bili dovoljno blizu bolida ispred sebe.

Učinak DRS-a je ove godine jači zbog većih stražnjih krila. DRS bi, zajedno s jednostavnijom aerodinamikom koja omogućuje da vozači lakše slijede bolide u brzim zavojima, trebao dovesti do više utrkivanja i pretjecanja.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Jelena Benger
Pulsmedia autor
147 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #VN Bahreina 2019.

Komentiraj