Leclerc vjeruje da Ferrari može ponovo pronaći formu s testiranja

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 5 godina 2 min 12 komentara

Charles Leclerc je uvjeren da njegova nova momčad može pronaći formu s predsezonskih testiranja koju su misteriozno izgubili na početku sezone u Australiji.

Leclerc je prošlog vikenda debitirao za Ferrari, te je završio na 5. mjestu, jednu poziciju iza Sebastiana Vettela. Iako je Vettelova strategija bila kompromitirana ranim ulaskom u boks, zbog čega je kasnije došao pod pritisak Maxa Verstappena, zanimljivo je da je Ferrari odmah na početku sezone javio 21-godišnjem Leclercu da uspori i ne pretječe svog kolegu.

Ferrari je u Barceloni bio najbrži i mnogi su predviđali da će dobro krenuti u sezonu, ali se dogodilo nešto potpuno drukčije – čak su i za Red Bull Hondom zaostali 35 sekundi na kraju utrke.

“Sve u svemu, ovo nije drukčiji bolid od onog s testiranja. Nije ni Mercedes drukčiji nego s testiranja. Prema tome – mislim da je bolid tu.”

“U prošlosti smo vidjeli puno puta da je ovo neobična staza i nije uvijek reprezentativna što se tiče pravih performansi. Vjerujem da se možemo vratiti.”

“Koliko? Ne znamo, i znat ćemo tek u Bahreinu. Ali da, uvjeren sam u to.”

– Charles Leclerc

Odgovor

12 komentara

  1. Ross Brawn
    Tuzlaensis Prikaži

    Evo jedno nepopularno mišljenje:

    Australija ne bi trebala biti prva staza na kalendaru. Legendaran GP jeste, ali staza kao staza je jako loša i gotovo uvijek nam priredi neuzbudljive utrke.



    11
    10

    1
  2. Mercedes
    brmbrm Prikaži

    Mislim da je Mercedes blefiro u Barceloni,Ferrari nije cak ni odvezao brzi krug od kvalifikacijskog u Barcelni a mecka mu je visila na vratu!Svi smo videli da je Mercov krug bio nemiran sto znaci da je imao vise goriva jer bolidi vrludaju kad su teski.Sigurno ce Ferrari biti jaci u narednim trkama na radost nas gledalaca…



    4
    1

    3
  3. Formula1
    f1zd Prikaži

    Bojim se ja da je ono u Australiji bila forma s testiranja..



    2
    1

    1

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.