Horner: Mercedes izgleda brzo, ali teško za vožnju

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 5 godina 2 min 8 komentara

Christian Horner je zadovoljan Red Bullom nakon prva dva treninga, a što se tiče konkurencije posebno ga je impresionirao Mercedes za kojeg vjeruje da je “brz, ali težak za vožnju”.

Nakon što su ga novinari pitali da prokomentira stanje na vrhu, Horner je odgovorio:

“U dužim stintovima izgledamo prilično solidno. Mislim da je u jednom brzom krugu Mercedes izgledao vrlo impresivno. Međutim, njihov bolid izgleda kao da je krut i težak za vožnju, pa ne znam je li to održivo za cijelu utrku.”

“Ferrari je izgledao kao da su podbacili s obzirom na to što smo mislili da imaju na testiranjima, a naši dečki su imali dobre stintove, i jedan i drugi. Max je zapeo u prometu par puta tijekom bržim krugova, ali mislim da potencijal postoji. Također, imamo još par promjena u setupu za obaviti. Ne znamo koliko tko ima goriva, ali izgleda zanimljivo.”

– Christian Horner

Verstappen i Gasly su završili na 3. i 4. poziciji na drugom treningu, a između njih su bile samo 42 tisućinke sekunde. Verstappen je sretan performansama, iako zna da se preko noći može pronaći još brzine:

“Sigurno, imamo par stvari za poboljšati, ali mislim da je to slučaj i kod drugih ekipa. Ovo je prvi dan, odavde krećemo i ovo je bilo u redu. Mercedes je izgledao jako brzo. Imamo puno posla pa ćemo obaviti puno analiza.”

“Uvijek imate područja koja možete poboljšati, što znači da ćemo to odraditi večeras. Gledajući motor – nema problema. Honda je bila dobra i sve je išlo glatko. Pretpostavljam da ćemo otkriti više u kvalifikacijama.”

– Max Verstappen

Rezultati VN Australije 2019.
1. slobodni trening
2. slobodni trening
3. slobodni trening
Kvalifikacije
Utrka


Odgovor

8 komentara

  1. Pirelli Intermedium
    crofessional Donator Prikaži

    Ove iz izjave od Hornera i Marka navode me da ozbiljno razmislim da ove godine navijam isključivo za Torro Rosso i “Putina”!



    3
    3

    0
  2. James Hunt
    Martin089 Prikaži

    Kiki, pa čemu sekiracija, i tako ste “iza Ferrarija, a ispred Mercedesa” :)



    5
    5

    0
  3. Mclaren
    KERS Prikaži

    Zajebano je kad si najbrzi a tezak za voznju…???



    1
    1

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.