FIA objavila da će na VN Australije direktor utrke biti Michael Masi

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

FIA objavila da će na VN Australije direktor utrke biti Michael Masi

Ante Vetma

FIA je objavila da će Michael Masi biti trkaći direktor, direktor sigurnosti i osoba za start VN Australije koja je na rasporedu ovog vikenda.

Masi na dužnost dolazi nakon što je noćas preminuo Charlie Whiting.

Masi je pomoćnik direktora utrke Australske Supercars serije, a nekoliko puta je mijenjao Supercars trkaćeg direktora Tima Schenckena. Također, bio je u funkciji trkaćeg direktora njihove niže kategorije pod imenom Super 2.

Prošle godine je Masi odabran da bude jedan od kandidata FIA-e koji bi se pripremali za suđenje na događajima poput Formule 1. Prošle godine je na VN Kine sudjelovao kao sudac, te je prošlog tjedna istu ulogu obavljao na utrci Formule E u Hong Kongu.

Podrži nas

Zadnji donatori:
wapi
Vordas
zekohonda

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9487 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3814 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Lewis Hamilton 44 Berislav Donator Prikaži

    Veliki gubitak. RIP    3

    1