Liberty neće uvoditi „trikove“ u F1 kako bi utrke učinili što zanimljivijim – Chase Carey

Luka Jurić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Liberty neće uvoditi „trikove“ u F1 kako bi utrke učinili što zanimljivijim – Chase Carey

Luka Jurić

Nositelj komercijalnih prava na Formulu 1, Liberty Media neće pribjeći trikovima i raznim shemama kako bi napravili utrke što zanimljivijim, rekao je njihov CEO – Chase Carey.

Poznato je kako Liberty razmatra promjene dosadašnjem programu trkaćeg vikenda za buduće sezone. Iako ovo, prema očekivanjima, uključuje manji broj slobodnih treninga kako bi se vikend zgusnuo u manje dana, neki u F1 sugeriraju skraćivanje F1 utrka s trenutnog standarda od 2 sata/305 kilometra.

Međutim, u intervjuu za RaceFans i druge medije na Auto sajmu u Ženevi, Carey je rekao kako ne vidi potrebu za skraćivanjem utrka.

„Možda sam ja preveliki Amerikanac, ali ne mislim kako su utrke dugačke. Svaki sport koji pratim u Americi traje puno duže nego naše utrke.“

– Chase Carey

Carey je također potvrdio kako će se Liberty oduprijeti iskušenju da iskoriste razne trikove kako bi privukli što veći interes za Formulom 1.

„Mislim da ćemo uvijek pokušati tražiti nove načine da poboljšamo iskustvo F1 utrke za naše fanove, ali tako da poštujemo povijest sporta te ono što čini ovaj sport sjajnim. Nećemo popuniti sport trikovima kako bismo dobili što veći publicitet.

To je predivan sport, sport sa sjajnom poviješću i odličnim fanovima. Morate to poštovati, ali isto tako biti otvoreni načinima da nastavimo stvarati energiju i uzbuđenje vezano za sport. S tim da to morate raditi jako pažljivo kad se radi o sportu koji ima toliko fanova kao naš te sjajnu povijest poput naše.

Ali ne mislim kako je specifičan cilj skratiti utrke ili slično, postoje drugi načini da uzbudite i dovedete novu energiju u utrke.“

– Chase Carey

Podrži nas

Zadnji donatori:
wapi
Vordas
zekohonda

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9487 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Luka Jurić
Pulsmedia autor
223 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Liberty Media

Komentiraj

2 komentara

 1. Fernando Alonso 14 Marci Prikaži

  Ako je onaj dodatni bod za FL dodatna energija kojom će privući fanove, onda sam ja kraljica Elizabeta II.

  Bolje je da maknu jedan slobodni trening  2

  3
 2. Fernando Alonso Alonso king Prikaži

  Rece on to i nastavi borbu za sto vise ulicnih staza i Amerikanizaciju sporta…Samo da je glamur i da manekenke masu zastavom.  2

  2