Ricciardo: Top momčadi još uvijek imaju prednost ispred ostalih

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ricciardo: Top momčadi još uvijek imaju prednost ispred ostalih

Ante Vetma

Daniel Ricciardo smatra da će top tri ekipe još uvijek biti uvjerljivo ispred ostalih ekipa, kao što je slučaj bio i prošle godine:

“Mislim da će biti vrlo tijesno u sredini poretka. Ne očekujem prvi startni red, ali ne očekujem ni posljednji. Prema tome, bit ćemo negdje u sredini. Moglo bi se svesti na to koji će vozač odraditi bolji posao u Q2 ili u Q3, i to bi mogao biti odlučujući faktor.”

“Mislim da će puno bolida imati sličan tempo i teško da će među njima biti bilo kakva razlika. Prema tome, vozač koji napravi bolji krug u tom trenutku mogao bi zaraditi jednu do tri pozicije. Veselim se takvoj situaciji, definitivno, da vidimo gdje tko stoji.”

– Daniel Ricciardo

Ricciardo je prokomentirao i predsezonske testove tijekom kojih je Renault imao problema na početku, ali je pokazao i par dobrih krugova:

“Mislim da je testiranje bilo prilično neizvjesno. Još uvijek ćete imati top ekipe s prednošću na početku sezone, ali ako gledate sredinu – definitivno izgleda kao da bi moglo biti jako zanimljivo. Konačan rezultat bi se mogao svesti na detalje poput temperature staze koja možda nekome odgovara bolje nego nekom drugom.”

“Također, mislim da Melbourne neće pokazati pravo stanje u sezoni. Situacija će se mijenjati, posebno u prvih šest utrka.”

– Daniel Ricciardo

Podrži nas

Zadnji donatori:
wapi
Vordas
zekohonda

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9487 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3814 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Renault#Ricciardo

Komentiraj

1 komentar

  1. Imaju, ali svi se nadamo da nije velika kao prošli godina.    2

    0