Sirotkin novi/stari rezervni vozač Renaulta!

Luka Kolak

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Sirotkin novi/stari rezervni vozač Renaulta!

Luka Kolak

Bivši vozač Williamsa, Sergey Sirotkin, se ponovno pridružio Renaultu ove godine kao rezervni vozač.

Sirotkin se prvobitno pridružio francuskoj momčadi 2016. godine kao razvojni vozač, da bi godinu nakon toga bio promoviran u rezervnog vozača. Rus je zatim prošle godine dobio mjesto u Williamsu, no, britanska momčad je isporučila nekompetitivan bolid te je Sirotkin u cijeloj sezoni osvojio samo jedan bod te je na kraju sezone sporazumno raskinuo ugovor s momčadi.

“Jako sam sretan što sam se vratio mojim prijateljima u Renaultu te što sam ponovno u Formuli 1.”

“Bit će zanimljivo vidjeti koliko je Renault napredavao kroz ovih nekoliko godina – jer smo prošle godine bili rivali, te nisam mogao vidjeti rad iznutra.”

“Počašćen sam što sam došao u momčad kao rezervni vozač te što ću raditi zajedno s Nicom Hulkenbergom, s kojim sam i prije radio, te Daniel Ricciardom, s kojim nisam imao priliku blisko raditi.”

Sergey Sirotkin, rezervni vozač Renaulta te bivši vozač Williamsa

Jack Aitken, koji je prošle godine bio rezervni vozač, bit će stavljen na poziciju testnog vozača, koji se natječe s Camposom u F2.

Zadnji donatori:
288GTO
Vordas
dalmat

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9621 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 8 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Luka Kolak
Pulsmedia autor
345 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Renault#Sirotkin

Komentiraj