Magnussen: Puno je lakše slijediti bolide s ovim novim krilima!

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Magnussen: Puno je lakše slijediti bolide s ovim novim krilima!

Ante Vetma

Kevin Magnussen kaže da su njegovi dojmovi o novom dizajnu krila na bolidima pozitivni, te misli da je puno lakše slijediti druge bolide.

Podsjetimo, novi tehnički pravilnik za 2019. godinu je proširio prednja krila na dva metra, ali je također natjerao ekipe da naprave jednostavniji dizajn kako bi generirali što manje turbulencija za bolide iza sebe. Ove sezone su veća i stražnja krila, kao i DRS otvor.

Haasov vozač kaže da je danas slijedio drugi bolid, te da je njegov Haas bio puno “konzistentniji i stabilniji” dok je bio u slipstreamu.

“Puno ljudi su govorili da ove promjene neće imati nikakvog efekta, čak i prije nego smo izišli na stazu, dok smo još radili u zračnom tunelu.”

– Kevin Magnussen

“Međutim, slijedeći bolid danas – osjetio sam veliku razliku. Osjećaj je bio potpuno drukčiji. Zapravo sam ga mogao slijediti.”

Magnussen je priznao da su njegovi krugovi tada bili značajno brži od krugova drugog bolida:

“Bio sam puno brži i čim sam ga uhvatio – prošao sam ga. Mora da sam bio oko dvije sekunde brži, što bi bilo dovoljno za pretjecanje i prošle godine.”

“Ali, osjećaj je bio drukčiji, puno bolji.”

“Veselim se vidjeti je li isto i na drugom stazama. Puno je različitih faktora koje ste možda previdjeli pa možete doći na drugu stazu i imati drukčije iskustvo, ali prvi znakovi su dobri, rekao bih.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
288GTO
Vordas
dalmat

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9616 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 8 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3878 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Haas#Magnussen

Komentiraj

5 komentara

  1. Mclaren LH44 Donator Prikaži

    Količina goriva, mod motora, komponente guma… let’s not jump into conclusion.    2

    1