Binotto novinarima: Izgledam li vam zabrinuto?

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Binotto novinarima: Izgledam li vam zabrinuto?

Ante Vetma

Danas je na trećem danu testiranja u jednom trenutku izgledalo kao da Ferrari po prvi put ima nekakvih problema nakon što je Sebastian Vettel odradio 134 kruga i odjednom usporio na startno-ciljnom pravcu. Otišao je na prljavu stranu staze i propustio bolide koji su nadolazili, te je nakon toga otišao natrag u garažu.

Vrlo brzo nakon toga bilo je jasno da nema nikakvih komplikacija, nego da je Ferrari sat i pol prije kraja dana odradio sve što je bilo u planu za današnji dan.

Očigledno su u Ferrariju planirali s crvenim zastavama i nisu htjeli riskirati da ostanu bez vremena, tako da im je ostalo sat i pol viška.

Novinari su ipak pitali Binotta ima li razloga za zabrinutost, na što je on odgovorio:

“Nema problema, izgledam li vam zabrinuto?”

Sebastian Vettel danas nije bio najbrži, ali je odradio 623 kilometra, što je u zbroju sa prva dana ukupno 2141 kilometar, odnosno otprilike sedam utrka.

Pretpostavlja se da se trenutno testira životni ciklus različitih komponenti pogonske jedinice, a sutra će se na stazu vratiti Charles Leclerc.

Zadnji donatori:
288GTO
Vordas
dalmat

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9621 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 8 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3882 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

11 komentara

  1. Kimi Raikkonen zoka Prikaži

    Ovo je bolid od Arivebenea, baš me zanima kako će ga Binoto voditi?


    0

    10