Jordan: Ecclestone treba otići

David Vidović

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Jordan: Ecclestone treba otići

David Vidović

Bernie Ecclestone

Eddie Jordan, bivši šef momčadi Jordan, progovorio je o trenutnom stanju u Formuli 1, a među ostalima se dohvatio i situacije s Ecclestoneom. Jordan je za BBC izjavio da bi Bernie Ecclestone trebao odstupiti s mjesta šefa Formule 1, i dozvoliti nekome “radikalnom” da preuzme to mjesto. Ecclestone vlada Formulom 1 još od 1978., kada je iz momčadi Brabham osnovao FOCA grupu zajedno s velikim imenima sporta, i polako preuzeo glavnu ulogu nad Formulom 1.

Kao što smo, objavili, RSE Ventures se, uz pomoć investitora iz Katara, sprema preuzeto kormilo nad Formulom 1. Jordan smatra da je ovo pravo vrijeme da se 84-godišnji Britanac povuče u mirovinu.

“Mislim da je odradio nevjerojatan posao za sport, ali vrijeme igra svoju ulogu i smatram da je vrijeme da ode. Trebao bi otići jer dolaze nove generacije koje bi trenutno radile bolji posao od njega, to mu treba biti na umu. Treba razmišljati o pravom vremenu za odlazak, a ja mislim da je došao taj trenutak.”

Jordan ja svjestan da su skandali proteklih nekoliko godina protresli Ecclestonea, ali i Formulu 1. On priznaje da je Bernie imao ogroman doprinos Formuli 1, ali želi da netko mlađi preuzme njegovu ulogu.

“Taj čovjek je legenda. Podigao je sport iz ničega, ali na kraju dana, niti on nije besmrtan. On možda misli da jeste, ali nije. Postoje trenuci u životu kada jednostavno morate priznati sebi da ste uradili sve što ste mogli do tada, te da više ne možete ništa uraditi. Potreban nam je netko radikalan na tom mjestu, netko tko će protresti stvari i vratiti nas nazad na osnove.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
Vordas
AlkY

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9375 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

David Vidović
Pulsmedia autor
320 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Ecclestone#Jordan

Komentiraj

9 komentara

 1. Chase Carey hattrick Donator Prikaži

  “Potreban nam je netko radikalan na tom mjestu, netko tko će protresti stvari i vratiti nas nazad na osnove.” ..to je kao da kažete da nam je potreban radikalan predsjednik države koji nema nikakve ovlasti.

  Btw.. Berni je bio protiv cijelog niza promjena u F1 koje su dovele do ovoga. Sve te bjesnoće koje danas vidimo kao glavnu kritiku i razlog lošeg u F1 donijelo je većinskim glasovima odbor F1 i to Timovi sa J.Todtom.. i tu niti jedanput nije poslušan savjet Bernija koji je od 2011 bio uredno nadglasan.

  I naravno sad je najbolje svaliti krivicu na tog starca kojeg bi bilo najbolje prijevremeno pokopati u zemlju u svom luksuznom sarkofagu.

  Mislim da se tu već odavno lobira oko njegove zamjene.. a mediji naravno već biraju najbolju startnu poziciju sa budućim nositeljem medijskih prava.

  Btw.. ništa se neće promjeniti dok god bude ovakav način izglasavanja, a da se to promjeni trebat će puno više političke volje. To je kao da tražite trenutno vladajuću vladu i njihov sistem rukovođenje da aboliraju i odstupe sa mjesta i promjene državotvorni sistem u monarhiju. NAravno za to se traži kao blagosnov i europsku komisiju. Teško, do nemoguće.. i opet novi “Berni” koji dođe sa nekim svojim idejama neće imati pravo glasa i bit će nadglasan od FIa-e i družbe inženjerskih i menadžerskih moljaca koji gledaju samo svoje interese, a ne interese F1 u globalu.


  0

  0
 2. Bernie Ecclestone Ferrari1345 Prikaži

  Slažem se da Bernie nije kriv za ovu situaciju u kojoj je F1 sad. Narocito ako pricamo o ovim motorima koji tjeraju publiku
  Ali… ako bi ga netko trebao nasljedit onda je to upravo ovaj Eddie Jordan… On bi cak i gledao interes F1 i nebi kud i kamo trčao prema šeicima za što više dolara…
  Samo se bojim da je on prestar za takvo što pa bi se dobivao dojam da je F1 vatikan koji bira papu od preko 65+ godina :)


  0

  0
 3. Honda zekohonda Donator Prikaži

  zašto? pa tek su mu 84.


  0

  0
 4. Pirelli Hard Monty Prikaži

  A o čemu to zapravo Ecclestone odlučuje,vezano za F1?O TV pravima i o tome,kako od poreznika sakriti ogromno bogatstvo,što je njegov problem a o svemu ostalom,važnom za F1, Fia,strateške grupe i slićne smješne skupine,koje lutaju ko sljepci i usput rade na Bernijevu obrtnicu.Tu treba tražiti promjene a ne u Berniju.


  0

  0