Ferrari poslao ponudu Williamsu za Bottasa?

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 9 godina 1 min 4 komentara

Valtteri Bottas, Williams

Valtteri Bottas, Williams

Ako je vjerovati njemačkom BilduFerrari je poslao ponudu momčadi Williamsa za usluge Valtterija Bottasa, a iznos bi mogao biti oko četiri milijuna eura.

Nakon neobične pogreške Kimija Raikkonena na prošloj utrci u Austriji sve su glasnija nagađanja o tome kako će Ferrari dobro razmisliti hoće li ga zadržati u svojoj ekipi i iduće sezone. Kao jedno od imena tako se pojavio i Bottas, čije usluge Claire Williams cijeni puno više od ponuđena četiri milijuna eura. Ona je navodno za njega tražila 15 milijuna

“Bila bi šteta da ode iz ekipe,” kaže Williamsov tehnički direktor Pat Symonds. “Znam da se osjeća ugodno među nama i on je važan dio ekipe.”

Bild također tvrdi da će u slučaju ovakvog raspleta situacije mjesto u Williamsu popuniti Nico Hulkenberg kojeg Ferrari navodno nema kao opciju jer ne želi dva vozača njemačke nacionalnosti.


Odgovor

4 komentara

  1. F1puls
    David Vidović Prikaži

    Sačekajte s nagađanjim oko Hulkenberga, treba prvo vidjeti kakva će biti B bolid Force Indije.
    Ocon, koji ga je jučer testirao, je rekao da je “super-mega” brza. :D


    0
    0

    0
  2. Marros Donator Prikaži

    Bojim se da slavna momčad staroga borca Franka uprkos odličnom vodstvu Claire, više nikada neće igrati neku značajniju ulogu u F1. Ali hvala Bogu da su još ovdje. Da bi danas osvojio svjetsko prvenstvo ipak moraš imati status prve tvorničke momčadi. Wiliams ima mercedesove motore i bio je to dobar potez ali ipak su samo “customer team”. Zato je Ron Dennis potpisao pakt sa Hondom. Zbog budućnosti. I zbog položaja u kojem se nalazi Williams dolazi i do pitanja što se tiće Bottasa. Da je dobar, dobar je. Da je sačuvao trijeznu glavu 2013, govori više o njemu nego njegovi rezultati prošle i ove sezone. No prije ili kasnije ipak će htjeti borbu za pobjede i naslov prvaka. I to mu Ferrari može, bar na papiru, a mislim i realno prije ili kasnije bolje ponuditi nego Williams.


    0
    0

    0
  3. Kush Prikaži

    Silly or not so silly season?


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.