F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Baku produljio ugovor s Formulom 1!

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

VN Azerbajdžana gledat ćemo barem do 2023. – objavljeno je jutros nakon što su organizatori potpisali novi trogodišnji ugovor s Formulom 1.

Azerbajdžan se pridružio kalendaru 2016. godine pod imenom VN Europe, a unatoč razočaravajućem početku – utrka se u kasnijim izdanjima pokazala kao jedna do manje predvidljivih, te smo na zadnje dvije imali na pobjedničkom postolju vozača koji nije iz top 3 ekipe.

Trenutni ugovor trebao im je isteći 2020. godine, ali su direktor F1 Chase Carey i ministar mladeži i sporta Azerbajdžana Azad Rahimov postigli dogovor još za tri godine.

“Vrlo smo sretni jer smo obnovili ugovor i VN Azerbajdžana ćemo gledati u kalendaru mnoge godine. U ovom kratkom razdoblju utrka je postala jedna od najpopularnijih u sezoni, te uvijek pruži bliske i spektakularne borbe.”

“Azerbajdžan nam je pružio sjajnu dobrodošlicu, a prekrasan grad Baku je nevjerojatna lokacija za najveći motorsport show na svijetu.”

– Chase Carey

VN Azerbajdžana je prošle godine pomaknut s lipnja na travanj, što će se zadržati i za 2019., a Rahimov kaže da produljenje ugovora nikad nije bilo upitno.

“Ovo je zaista ponosan dan za sve nas. Prošle godine su bile ostvarenje snova za ljude u Bakuu i vidjeli smo kako naša utrka raste od jedne jednostavne ideje do jedne od najdramatičnijih i najuzbudljivijih vikenda u povijesti Formule 1.”

“Već možemo reći da smo bili poprište nekim od najpamtljivijih trenutaka u ovom sportu.”

“Nadalje, svake godine vidimo sve više navijača iz cijelog svijeta kako dolaze i kako su oduševljeni organizacijom događaja kojeg je zajednica Formule 1 sjajno prihvatila.”

– Azad Rahimov

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3337 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

7 komentara

 1. Niki Lauda wapi Donator Prikaži

  Draga mi je ta utrka; koliko god Baku bio pustinja motosporta.  5

  0
 2. Kimi Raikkonen Bwoah Prikaži

  Iako nisam baš pobornik uličnih utrka drago mi je što će biti još utrka u Bakuu. Zadnje dvije utrke u Bakuu se bile sjajne. Baš ono što svaki F1 ljubitelj voli, dobre borbe,neizvjesnost,sudari,kontroverze i neočekivani završetci. Još ova staza nije baš klasična ulična ovdje je moguće pretjecati.  6

  1
 3. Kamui Kobayashi Multi 21 Prikaži

  Staza je meni nikakva, jedino što pruža je kaos. To i žele Ameri… Čekam prvu normalnu utrku tamo, pa će biti pljucanja po njoj. :D  2

  2