F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Rosberg: Sretan sam, ali vibracija je predstavljala problem

David Vidović

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Nico Rosberg, Mercedes

Nico Rosberg, Mercedes

Nico Rosberg je drugu godinu za redom ostvario pobjedu u Austriji i s novih 25 bodova smanjio prednost Hamiltona u ukupnom poretku na samo deset bodova. Rosberg je od samog starta kontrolirao utrku i cijelo vrijeme se činilo da ima veliku prednost na Hamiltonom. Iako se na kraju doimalo da je pobjeda ostvarena s lakoćom, Rosberg je istakao ozbiljnost problema s vibracijom na kraju utrke. Nijemac je preko radija zvučao ozbiljno u zadnjoj fazi utrke govoreći timu o problemima s vibracijom bolida, koju je prouzrokovala prednja desna guma.

“Imao sam jaku vibraciju koja je dolazila od prednje desne gume, pa sam rekao momčadi da pripaze, ali na kraju sve je bilo dobro. Sve se stabilizirao, tako da više nije predstavljalo problem. Vibracija se javila zbog potrošnje guma, bilo je jako neugodno u kacigi, ali sve se dobro završilo.”

Rosberg je trenutno u nizu od tri pobjede na zadnje četiri utrke, i u završnu fazu prvog dijela sezone ulazi jako motiviran. Naredna utrka je na domaćem tlu Hamiltona i Nico zna da neće biti lako.

“Sjajan je osjećaj ponovo pobijediti u Austriji. Jako sam sretan, start je odlučio utrku. Nakon toga sam se uspio obraniti u prvih nekoliko zavoja, a zatim sam počeo stiskati i voziti što je bolje moguće. Sretan sam kako se bolid ponašao i što sam za kratko vrijeme uspio napraviti prednost nad Lewisom.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

David Vidović
Pulsmedia autor
320 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

 1. I Nico dobra ti je ona “Bez laži. U redu?” Nema zezanja.


  0

  0
 2. Pirelli Hard Monty Prikaži

  Je,bilo je prestrašno,od silnih vibracija mi je puko monitor. :bonk:


  0

  0