Rosberg: Bottas može dobro naživcirati Hamiltona

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 5 godina 2 min 15 komentara

Nico Rosberg vjeruje da je Valtteri Bottas bolji vozač nego se to dalo zaključiti nakon drugog dijela prošle sezone, te kaže da bi mogao “naživcirati” Lewisa Hamiltona puno više ove godine.

“Valtteri je bolji nego što se to činilo u zadnje vrijeme. S novom sezonom se opet može iznova pokušati nametnuti i biti u jačoj poziciji, što bi u krajnjem slučaju moglo dobro živcirati Lewisa. Mislim da je to moguće, a sve ovisi o tome kako će sezona krenuti.”

“Prošle godine je imao jako puno loše sreće. Ako sreća bude na njegovoj strani i ako dobro krene – mogla bi to biti potpuno drukčija situacija.”

Bottas je prošle godine ostao bez pobjede, dok ih je Hamilton osvojio čak 11. Međutim, treba spomenuti da je zbog direktnih momčadskih odredbi izgubio pobjedu u Rusiji, te šansu da se bori za pobjedu u Njemačkoj, a zbog puknuća gume je ispustio pobjedu par krugova prije kraja u Azerbajdžanu. Na sve tri navedene je pobijedio upravo Hamilton.

Button i Rosberg očekuju troboj na vrhu

Red Bull je krajem prošle sezone postao snažan kandidat za pobjede, te Rosberg vjeruje da bi istim tempom mogli nastaviti i ove sezone.

“To bi bilo sjajno, da imamo tri ekipe na vrhu. Postoji realna mogućnost za to jer su se pravila toliko promijenila da su svi morali krenuti iznova.”

– Nico Rosberg

Jenson Button ima slična predviđanja:

“Lewis ulazi u novu sezonu nakon par sjajnih godina, ali s novim pravilnikom tko zna što će se dogoditi. Imamo jako puno promjena i točno to je ono što sportu treba. Mislim da bismo mogli imati tri ekipe u borbi za pobjede. Nadam se da će Red Bull-Honda biti tu. Ako budu – siguran sam da ćemo imati neke fantastične bitke.”

– Jenson Button

Odgovor

15 komentara

  1. Dan Gurney
    Crash Donator Prikaži

    Ako mu se poslozi sve mislim da bi ga malo mogo izbacit iz takta ali smatram da nece/ne zeli…



    4
    4

    0
  2. Kimi Raikkonen
    Bwoah Prikaži

    Bottas je 2018 uz malo sreće mogao pobjediti dvije od prve 4 utrke(Kina,Baku). Mislim da su ga te nesreće malo uzdrmale i da će ove sezone pokazati da je dobar( iako je Hamilton ipak bolji).



    6
    6

    0
  3. Robert Kubica 1
    Stipe Prikaži

    Drago mi je da oni koji znaju više od mene očekuju bolje utrke, ulijevaju mi malo optimizma, ali s druge strane, kad malo promislim nekako nisam mišljenja da će nova pravila promjeniti puno, jer još veće promjene su bile 2017, pa su stvari ostale slične kao i 14,15 ,16 (osim što su bolidi postali malo brži). Ali zdravi bili pa vidili……



    2
    2

    0
  4. Fernando Alonso
    Alen Šmit Prikaži

    James: “hold my beer”.



    9
    9

    0
  5. Kimi Raikkonen 7
    Ciki-F1 Pretplatnik Prikaži

    Mislim da je to i jedino što on može napraviti Lewisu.


    0
    0

    0
  6. Honda
    zekohonda Donator Prikaži

    pritisnuti vettel, naživcirani hamsta…još gasly recimo opali ‘šamarčinu’ maxu…i imamo sezonu za pamćenje!



    12
    12

    0
  7. Alain Prost
    Alain Prost Prikaži

    Bottas ne može Hamiltonu ništa.



    4
    3

    1
  8. Mclaren
    Antishaaa Prikaži

    Bottas je sigurno dobar vozac,proslu sezonu je dobro poceo ali nije imao srece kao sto mu se desilo pred kraj utrke u Azerbejdanu,a da ne govorim o timskim naredbama.Nadam se da ce ga sreca pratiti u novoj sezoni


    0
    0

    0
  9. Mclaren
    wilson Prikaži

    Pošto vozi za novi ugovor (upitno je što i kako s Oconom), moglo bi biti svašta. Ili pogrbljeno reći, da herr Wolff…vozim za Hamiltona,ja nisam bitan. Ili reći sad je dosta. Vozim kako najbolje znam i umijem, košta što košta, bar nisam pao bez ispaljenog metka. Tko zna, možda je u Mercu već otpisan za iduću sezonu. A tko će ga znati? Nadam se da će primadoni ipak dići živac koji put.


    0
    0

    0
  10. Haas
    V-T-L Prikaži

    Volim živčanog Hamiltona ….??? ali se nadam da će ga naživcirati prije Vettel i Max nego Bottas


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.