Potvrđeni detalji prijenosa testiranja na F1 TV-u

Lovro Andraka

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Potvrđeni detalji prijenosa testiranja na F1 TV-u

Lovro Andraka

Prije dva dana britanski je Sky potvrdio da će na svom specijaliziranom F1 kanalu od 18. do 21. veljače prenositi po 4 sata testiranja uz jednosatnu emisiju krajem dana.

Danas je F1 potvrdila da će putem svog službenog streaming servisa F1 TV-a prenositi svih 8 sati dnevno tijekom prvog testiranja u Barceloni, također uz jednosatni pregled krajem dana. Drugi test koji traje od 26. veljače do 1. ožujka bit će pokriven jednosatnim pregledima.

Prijenos testiranja bit će dostupan korisnicima F1 TV Pro usluge čija je cijena za mjesečnu pretplatu 7.99 eura. Osim u Hrvatskoj, usluga je dostupna u još 58 zemalja diljem svijeta, a dodatnih 8 zemalja dobit će pristup usluzi na dan početka prvog testiranja. Putem iste usluge moći ćete uživo pratiti i svaku ovosezonsku utrku.

“Nakon pokretanja beta verzije F1 TV-a prošle godine, naš je cilj bio nastaviti poboljšavati proizvod uključivanjem dodatnih tržišta, sadržaja i platformi.”

“Cilj nam je fanovima pružiti sjajan proizvod koji im omogućuje personalizaciju njihovog gledanja i produbljivanje dostupnog uvida u sport koji vole. Prenošenjem testiranja po prvi put osiguravamo da korisnici F1 TV Pro usluge budu nagrađeni s najrecentnijom akcijom iz predsezone.”

– Frank Arthofer, direktor digitalnih, licencirajućih i novih poslova Formule 1

Nova F1 sezona počinje 17. ožujka u Australiji, a kako i gdje uživo pratiti svaku od 21 utrke, provjerite na linku.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Vordas
AlkY

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9313 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Lovro Andraka
Pulsmedia autor
855 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

4 komentara

 1. Max Verstappen 33 Mario Prikaži

  Ima li kakvih informacije hoće li biti i tv aplikacija ?


  0

  0
 2. F1puls Krstas Donator Prikaži

  Prenosi sky tako da lagano cu skinuti Mobdro apk i uzivati ☺  2

  2