F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Rosberg nije siguran što se dogodilo

David Vidović

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Lewis Hamilton i Nico Rosberg, Mercedes

Lewis Hamilton i Nico Rosberg, Mercedes

Nico Rosberg je danas imao priliku poraziti momčadskog kolegu u kvalifikacijama nakon što je Britanac izletio sa staze na početku svog zadnjeg kruga. U trenucima kada je Hamilton napravio grešku, Rosberg je prolazio kroz treći sektor i bio je u jako brzom krugu, i u tom trenutku je bio 2 desetinke brži od Hamiltona na istom mjestu. Ali Nijemac je htiopreviše, velikom brzinom i agresivnošću je napao zadnja dva zavoja i izletio, te odbacio moguću pole poziciju za sutrašnju utrku.

Kada su ga novinari pitali što se dogodilo na kraju kruga, Rosberg je odgovorio:

“Nisam siguran. Otišao sam široko i prešao preko umjetne trave koja je vjerojatno bila mokra pa sam proklizao, ili sam jednostavno ja želio previše i svojom greškom izletio, nisam siguran. Sve što znam jest da sam izgubio kontrolu nad bolidom ulazeći u zadnji zavoj. Prava šteta!”

Rosberg je nakon kvalifikacijama rekao da je na volanu vidio vrijeme nakon drugog sektora i da je imao prednost, ali je znao da je Hamilton bio jako brz u zadnjem sektoru, te je dao sve od sebe i krenuo ‘na glavu’.

“Vidio sam na volanu da sam brži od Lewisa za 2 desetinke, ali sam znao da je on kroz zadnji sektor bio brži od mene-upravo dvije desetinke. Naravno, postojala je šansa da će i on popraviti vrijeme, pa sam morao riskirati i voziti jako agresivno. Šteta za propuštenu priliku.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

David Vidović
Pulsmedia autor
320 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Chase Carey hattrick Donator Prikaži

    Jedan i drugi su pokušali sabotirati zadnji Vettelov brzi krug.. za svaki slučaj su ‘postavili’ žute zastave na dva strateška mjesta. :mrgreen: :rofl:


    0

    0