Wolff se raduje Laudinom povratku iduće godine

Izdvojeno

Mercedesov šef Toto Wolff kaže da je siguran da će se neizvršni direktor njemačke momčadi Niki Lauda vratiti u njihovu momčadi iduće sezone.

Lauda je tijekom ljeta imao ozbiljnih problema sa zdravljem, što je dovelo do transplantacije pluća. Trostruki svjetski prvak trenutno je u procesu rehabilitacije, a Wolff jedva čeka njegov povratak.

“Niki i ja vodili smo ovu momčad posljednjih pet godina. Osjeti se njegovo odsustvo jer je on moj poslovni kolega i prijatelj. Zbog toga se radujem 2019. Ponovno ćemo nastaviti istim putem,” izjavio je Wolff.

Wolff je priznao da su Laudini problemi utjecali na njemačku momčad tijekom drugog dijela sezone.

“Protekla sezona je bila prava borba, imali smo uspona i padova, a situacija s Nikijem nas je šokirala. Prvo se činilo da je samo lakša bolest, ali to se promijenilo za samo nekoliko sati. Svaka minuta je bila važna tijekom njegovog puta do bolnice u Beču.”

Još uvijek nije poznato hoće li legendarni Austrijanac putovati na prvu utrke sezone u ožujku, no Wolff je uvjeren da će se njegov kolega sigurno vratiti u momčad na jednoj od utrka iduće godine.

“Ne sumnjam da će se vratiti, to će se sigurno dogoditi. O tome mogu odlučivati samo doktori i Niki. Ja bih volio da se vrati već u Australiji, ali njegovo zdravlje je najvažnije.”

– Toto Wolff

Odgovor

2 komentara

  1. David Croft
    Frantic Donator Prikaži

    Super
    Helmut, Cyril, evo Niki se vraća, nedostajaće Eric….. :mrgreen:



    4
    4

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.