Ferrari otkrio datum predstavljanja novog bolida

Izdvojeno

Lovro Andraka

Prije 5 godina 1 min 6 komentara

Scuderia Ferrari postala je prva momčad koja je otkrila datum predstavljanja bolida za sezonu 2019.

Šef momčadi Maurizio Arrivabene davao je izjave za talijanske medije prilikom dodjele nagrada talijanskog autokluba u Milanu te pritom otkrio da će novi Ferrarijev bolid biti predstavljen 15. veljače 2019.

Bit će to samo tri dana prije početka prvih predsezonskih testiranja u Barceloni. Ove smo godine prvi bolid vidjeli samo dan ranije, Haas je VF-18 predstavio 14. veljače, ali su testiranja za 2018. počela tek 26. veljače, stoga ćemo 2019. sigurno vidjeti i neke ranije datume predstavljanja bolida.

Podsjetimo, za Ferrari će dogodine svoju petu sezonu u momčadi voziti Sebastian Vettel, dok će na mjesto Kimija Raikkonena doći Charles Leclerc nakon debitantske sezone u Sauberu.

Sezona počinje 17. ožujka utrkom u Australiji, a predsezonska testiranja voze se od 18. do 21. veljače te od 26. veljače do 1. ožujka, oba u Barceloni.

Još samo 66 dana do prvih testiranja…


Odgovor

6 komentara

  1. Mika Hakkinen
    mikaH Prikaži

    kazes jos SAMO 66 dana!?
    jedva cekam ;-)



    3
    3

    0
  2. Bmw
    matej2018 Prikaži

    5-ta sezona Vettela u Ferrariu kako leti vrijeme e… navijam za vettela ali ova sezona mu je biti iline biti svaka cast kimiju meni je drag vrlo ali ipak mislim da ce vettel imati jako tezak zadatak zadrzati mladog francuza iza sebe… jer je Charles gladan dokazivanja, borbe za postolja i pobjede… mercedes nam je pokazao kako god to bilo “ne sportski” da momcadske odredbe donose pobjede i prvenstva ne znam hoce li Charles imati otvoren put za borbe s vettelom ili ce se ipak ic na to da je vettel broj 1 u momcadi… Uglavnom moje osobno misljenje vettel nema vise prava na pogresku 4-rostruki svjetski prvak vozi svoju 5-tu sezonu u Ferrariu zato ajmoooooo GO GO GO VETTEL!!!!!!



    3
    1

    2
  3. Charles Leclerc 16
    Hazard Donator Prikaži

    Valentinovo je ove godine dan kasnije



    9
    9

    0

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.