F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Alonso je danas na utrci dobio 3 kazne!

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Fernando Alonso je na svojoj posljednjoj utrci danas u Abu Dhabiju zaradio čak tri odvojene kazne, a svaka mu je donijela po 5 sekundi na konačno vrijeme.

U prijenosu smo vidjeli obavijest o kazni koju je dobio tijekom hvatanja Kevina Magnussena, ali je Španjolac još dva puta sijekao istu seriju zavoja (8/9), pa je ukupno imao +15 sekundi na konačno vrijeme. Osim toga, zaradio je tri puta po 1 kazneni bod.

Sudačke odluke:

Za sličan prijestup kaznu je tijekom utrke dobio i Esteban Ocon, dok Valtteri Bottas za svoje kraćenje zavoja nije bio ni istražen.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3327 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

14 komentara

 1. Esteban Ocon 31 Krstas Donator Prikaži

  Za sličan prijestup kaznu je tijekom utrke dobio i Esteban Ocon, dok Valtteri Bottas za svoje kraćenje zavoja nije bio ni istražen.

  E moja Fia…  6

  0
 2. Pierre Gasly Perica9 Prikaži

  Brat prestigao i Maldonada :D  6

  0
 3. David Croft Frantic Donator Prikaži

  Ja ću citirati @Vettel-Ferrarija sa foruma

  Ne znam šta vam tu nije jasno.

  Prva Alonsova kazna za njegovo presjecanje zavoja, druga za Bottasovo presjecanje, a treća pak s kašnjenjem od dvije godine za Hamiltonovo presjecanje u Meksiku 2016.  25

  2
 4. Sebastian Vettel 5 dzalac Prikaži

  koja legenda hahaahahaha  5

  0
 5. Oprostio se sa stilom ? – f**ck off Charlie! Bitno da Bottas nije kažnjen. Charlie i društvo su zaboravili da je Mercedes osigurao naslove. Mogli su ga kazniti, tek toliko simbolično.  25

  0
 6. Marlboro MrDoomroom Prikaži

  ???? FIA je dosljedna barem u nečemu ne kažnjavanju Mercedesa ???  15

  0
 7. zar je potrebno na tu temu vise ista reci?  5

  0
 8. Sebastian Vettel 5 Pastor Prikaži

  Važno je da nisu kaznili Bottasa, a on je najviše sjekao, i najviše imao koristi od toga…  16

  0