Raikkonen novinarima: Pišete gluposti

Izdvojeno

David Vidović

Prije 9 godina 2 min 6 komentara

Kimi Raikkonen, Ferrari

Kimi Raikkonen, Ferrari

Tijekom zadnja dva dana, u talijanskim medijima su se vodila mnoga nagađanja oko budućnosti Kimija Raikkonena u Ferrariju. Na kraju ove sezone Kimiju istječe ugovor, ali Ferrari ima opciju da ga produži ako želi. Mnogi su tvrdili da će Fincu biti ponuđena jako niska plaća, a sumnjalo se da će zbog svoje dobi teško pronaći mjesto u drugoj momčadi, te da će biti prisiljen pristati na male brojke. Raikkonen je danas izjavio da su to sve samo gluposti i da mediji nemaju nikakve realne informacije o njegovom ugovoru. Prema njegovim riječima, Ferrari i on još nisu raspravljali o produženju ugovora, ali zbog toga nije ni malo zabrinut.

“Oni imaju ugovor, oni ga trebaju potpisati, jednostavno je. To nije moja odluka i morate pitati tim za više informacija. Ali, ako ne ostanem u Ferrariju, ne ostajem u Formuli 1. Čini mi se da vi novinari brinete više o mojoj budućnosti nego ja. Uvijek sam govorio da nije kraj svijeta ako ne budem ovdje i sljedeće godine, F1 nije jedina trkaća serija. Moja želja je da ostanem, ali odluka nije na meni.”

Na spomen novog ugovora s malom plaćom, Raikkonen se naljutio na novinare.

“Zanima me tko je to napisao. Vi nemate pojma o detaljima mog ugovora i nikad nećete imati. To je obično sranje, samo pišete glupsti, iako nemate pojma o čemu pišete.”

Prema riječima stranih novinara, u jednom trenutku Kimi je povisio ton i počeo napadati novinara te ga optuživati za nagađanja, ali sve se mirno završilo.


Odgovor

6 komentara

  1. F1puls
    David Vidović Prikaži

    Rekao bih, klasični Kimi. :D


    0
    0

    0
  2. Wolf
    hattrick Donator Prikaži

    https://pbs.twimg.com/media/CHz6KvtWoAA43dZ.jpg:large

    Ova je najslađa :D
    Kimi to the Italian journalist:
    “Okay, so if your colleagues want to know something about my contract, they can always ask you.”

    _____

    I jedna današnja izjava oko aktualca sa presice (Hulkova pobijeda u WECu):
    Kimi:
    “I’ve seen part of qualifying but on Sunday I wasn’t at home so I haven’t seen anything from the race. As you ask, I guess that Nico won the race, and that’s very good for him. But I have not seen it, so I can’t really comment. It was good for Porsche and the guys who have won, but that has nothing to do with me.”

    Kimi about Le Mans:
    “I tested the Peugeot few years ago and it was a good test, at that time I was driving many cars of different categories. ..so if Ferrari in the future will be present with its own car… I spoke with Toni Vilander but as a joke I told him that I would be at Le Mans with a race car, not a road car. I would like to drive in the higher classes, but these are things that we will see in the future.”

    Znači ako ode u penziju do tada će Ferrari vjerovatno složiti najvišu klasu WECa, jer kimi nema namjeru voziti serisku klasu koju trenutno Ferrari ima u tom natjecanju.


    0
    0

    0
    • Kimi Raikkonen 7
      Iceman Donator Prikaži

      Hm pa ono vjerojatno će voziti još jednu godinu u F1, ali da li će Ferrari od 2017 imati race car u najvišoj klasi?
      Nikad ne reci nikad, sigurno da je moguće, ali možda ne tako brzo.
      Ali nekako vjerujem da bi Ferrari mogao ući u taj izazov s obzirom da se u zadnje vrijeme pojavljuje nova konkurencija u LMP1.
      Ono ipak je 24h Le Mans utrka za prestiž, a vjerujem da bi uz dobar dio sponzora mogli izfinancirati WEC projekt.


      0
      0

      0
      • David Croft
        Frantic Donator Prikaži

        Volio bih vidjeti Ferrarijev auto u LMP1 klasi. Znamo da je to priličan zalogaj, ali eto FIAT je pod Sergiom stao na noge kako treba, pa bi se možda to i moglo isfinansirati. Takođe, ponavljam kao papagaj, kada Kimi napusti Ferrari, na njegovom mjestu bi volio vidjeti Hulka.


        0
        0

        0
      • F1puls
        David Vidović Prikaži

        Zašto to mora biti anjbrža klasa, nema potrebe, ima Ferrari jako dobre timove GTE Pro, može se lako upariti s zemljakom Vilanderom, a na Le Mansu Kimi, Toni i Fisichella, kakav trio :D


        0
        0

        0
  3. Marros Prikaži

    ” Just leave me alone”. Kimi Raikkonen je definitivno tip čovjeka koji bi i ruski rulet igrao sa svim metcima osim jednog. Pa bi i u tom primjeru imao vjerovatno velike šanske da preživi. Mislim da je flegmatičnost prejaka rječ za njegov karakter.


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.