F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Kubica: Nadam se da ću imati mjesto u Williamsu

Nikola Klobučarić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Prema pisanju poljskih i njemačkih medija, Robert Kubica će od sljedeće sezone biti Williamsov vozač, no još uvijek nema službene potvrde. 33-godišnjak daje neke naznake da bi se mogao vratiti u Formulu 1, ali ni on sam ne može potvrditi da će se to uistinu dogoditi.

Kubici bi u povratku morala pomoći poljska naftna kompanija koja bi trebala osigurati veliku financijsku injekciju.

Govoreći za poljske medije, Kubica je izjavio:

“Donio sam odluku. Hoću li biti u Williamsu iduće godine? Nadam se. Postoje samo dvije momčadi koje su službeno slobodne za sljedeću sezonu, a sigurno ne odlazim u Toro Rosso,” rekao je Kubica.

Kubica se suočava s jakom konkurencijom za mjesto u britanskoj momčadi koje će dobiti vozač koji ponudi najviše novca, a ta se cifra kreće između 12 i 15 milijuna dolara.

Williams je već osigurao jednog vozača za 2019. Mladi George Russell sljedeće će sezone debitirati u Formuli 1, a šefica momčadi Claire Williams je izjavila da je Kubica zajedno s ostalim vozačima na listi kandidata za drugo mjesto.

“Imamo listu i jedan od kandidata je i Robert, a tu su i ostali talentirani vozači. Robert je ove godine obavio sjajan posao za našu momčad i bio bi sjajan momčadski kolega Georgeu, ali još uvijek nismo spremni donijeti konačnu odluku,” objasnila je Claire.

Kubica je dodao:

“Ovaj period je vrlo napet, događa se mnogo toga. Ne radi se o tome da je meni i ostalim ljudima zabavno ne objaviti što je odlučeno. Otvoreno sam rekao da imam rok za svoju odluku, i ona je donesena.”

“Ne mogu objaviti što sam odlučio kako ne bi došlo do čudnih posljedica, ali mislim da ćemo uskoro saznati kakvi su moji planovi. Ne ovisi sve o meni, a isto tako ne ovisi sve o Williamsu,” zaključuje Poljak.

Prije desetak dana pisali smo tome da bi Kubica mogao završiti u Ferrariju kao razvojni vozač. I dok Williams još uvijek nije donio odluku, čini se da je ova opcija realnija.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Nikola Klobučarić
Pulsmedia autor
402 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

11 komentara

 1. Mika Hakkinen luke990 Prikaži

  Jel ga ovaj kubica gnjavi više…  6

  5
 2. Zna li itko koliko je potrebno love za osnovati cijelokupni tim Formule 1, znači od bolida i svih postrojenja do ljudi? Mislim, ako je potrebno oko 50 000 000 eura, ja ovakav švorc osnujem odmah sutra ekipu, nabavim dva pay drivera da donesu po 25 000 000 i na konju sam :D  11

  1
 3. Hm, mislim da će morati prihvatiti činjenicu da je nekoliko ruskih kompanija spremno izdvojiti koji cent više samo ako zatreba….


  0

  0