F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Hulkenberg: Mala greška napravila je veliku štetu

Nikola Klobučarić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Nico Hulkenberg je priznao da se udes na početku drugog slobodnog treninga za VN Brazila desio zbog njegove greške.

Nijemac je otišao preširoko, izgubio kontrolu nad bolidom i udario u zaštitnu ogradu na izlasku iz lijevog Juncao zavoja. Šteta na bolidu bila je poprilično velika pa je trening zaustavljen, a Renaultov vozač je puno ranije od planiranog morao završiti svoj prvi dan u Sao Paulu.

“Problem je bio što sam otišao malo preširoko preko pasica,” objasnio je Hulkenberg.

“Izgubio sam kontrolu nad bolidom i tako završio izvan staze na travi i tu je priči bio kraj. Sve se desilo vrlo brzo. Mala greška, ali velika šteta. Jako loše popodne.”

Incident se desio nakon samo šest krugova koje je Nijemac odradio na početku drugog treninga.

“Nikada nije sjajno razbiti bolid tijekom petka na treningu jer propuštaš simulaciju utrke.”

“Odradio sam jednu simulaciju tijekom prvog treninga, ali naravno da to nije dovoljno. Nažalost, to se dogodilo, ali moramo se oporaviti.”

Hulkenberg kaže da momčad očekuje zahtjevan ostatak vikenda nakon što su petak završili iza svojih glavnih rivala.

“Mislim da nismo toliko konkurentni kao u Meksiku i Austinu, no to smo i očekivali. Staza je nešto zahtjevnija za našu momčad, očekuje nas veliki izazov.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: CrashOverride.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Nikola Klobučarić
Pulsmedia autor
402 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj