F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Oconu 5 mjesta kazne na gridu zbog promjene mjenjača

Lovro Andraka

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Racing Point Force Indijin vozač Esteban Ocon zaradio je 5 mjesta kazne na gridu za VN Brazila zbog promjene mjenjača.

Oconov mjenjač nije izdržao traženih šest uzastopnih utrka, a s obzirom na to da je Francuz završio prošlu utrku u Meksiku, nema pravo na promjenu mjenjača bez kazne.

Hamilton, Stroll i Magnussen također su uzeli novi mjenjač, ali su njihovi stari izdržali šest utrka, dok Ricciardo i Sainz imaju pravo na promjenu bez kazne zbog odustajanja na VN Meksika.

Ricciardo svejedno u nedjeljnu utrku neće startati s pozicije na koju se kvalificira jer je već ranije dobio 5 mjesta kazne zbog nedozvoljene promjene turbopunjača.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: CrashOverride.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Lovro Andraka
Pulsmedia autor
654 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

 1. Esteban Ocon 31 Krstas Donator Prikaži

  U pm vise. I kazne i F1…


  0

  0
 2. Alfa Romeo rapante Prikaži

  Ne smije ti se ni mjenja;č pokvariti!


  0

  0