Magnussen zabrinut oko hypersoft guma za sutra

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Magnussen zabrinut oko hypersoft guma za sutra

Ante Vetma

Kevin Magnussen je nakon kvalifikacija bio vrlo zadovoljan svojim krugom koji mu je donio 5. startnu poziciju sutra, ali je također izrazio zabrinutost kako će se hypersoft gume ponašati u utrci.

Magnussen je prvi od onih koji će krenuti na njima jer je četvorka ispred njega na ultrasoftu.

“Dobar krug. Vrlo sam sretan s kvalifikacijama. Peta pozicija je za nas vrlo dobar rezultat. Vidjet ćemo sutra kako će biti na hypersoftu.”

“Vjerojatno je većina malo nervozna oko toga. Nadam se da će biti svima ista situacija i da će se svi jednako mučiti. Bit će to nezgodan stint i nakon toga vjerojatno idemo na soft pa će sve biti u redu,” kaže Magnussen.

Renault najveći protivnik u poretku konstruktora. Neobična taktika

“Ovo je sjajan dan za ekipu, oba bolida su završila među najboljih 10. Ovo bi trebala biti dobra šansa za osvajanje bodova sutra, nadam se.”

“Nadam se da ćemo se vratiti u borbu za 4. mjesto u poretku konstruktora.”

“Hypersoft je na treninzima mogao potrajati par krugova, ali je problem u tome što ti krugovi nisu bili dobri. Moramo pronaći više brzine sutra ako želimo biti kompetitivni.”

“Staza je inače malo bolja u utrci, što znači da gume traju malo više pa će biti malo lakše. Nadam se da će biti u redu.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
DrWho

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3656 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Mick Schumacher Multi 21 Prikaži

    Sad kad ispali ka raketa sutra naspram prve četvorke. :kokice:    3

    0