Nova šasija za Ricciarda na idućoj utrci

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Nova šasija za Ricciarda na idućoj utrci

Ante Vetma

Daniel Ricciardo, Red Bull

Daniel Ricciardo, Red Bull

Misteriozno lošu formu Daniela Ricciarda na VN Kanade Red Bull će pokušati riješiti spremanjem potpuno nove šasije za Australca na VN Austrije.

“Ne znam, to je bila moja najgora utrka,” izjavio je Ricciardo za Auto Motor und Sport.

“Bilo je kao prije dvije godine kada je Vergne bio toliko brži od mene ovdje, a ja nisam znao zašto. Godinu kasnije sam pobijedio, a sad sam opet tamo gdje sam bio 2013. godine.”

“Još uvijek mogu biti nasmiješen jer znam da je nešto krivo u temeljima s ovim bolidom. Nisam sekundu sporiji od Kvyata i nisam iznenada zaboravio kako se vozi.”

Ipak, priznao je da njegova momčad nije uspjela naći u čemu je problem, pa ostaje mogućnost pogreške na šasiji.

“Znat ćemo u Austriji jer ću tamo dobiti novu šasiju. Ne mislim da je problem u tome jer nikad nisam divljao po pasicama niti udario u zid, pa ništa ne može objasniti takvo oštećenje,” zaključio je Ricciardo.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Vordas
AlkY

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9375 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3767 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj