Ecclestone u novim pregovorima oko utrke u New Jerseyu

Luka Maloić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ecclestone u novim pregovorima oko utrke u New Jerseyu

Luka Maloić

Bernie Ecclestone

Bernie Ecclestone je održao nove razgovore oko održavanja utrke F1 u New Jerseyu, iako se činilo da je ovaj projekt zaglibio u živom blatu. Proglašavana VN Amerike, ulična utrka na “Port Imperialu”, pojavljivala se na privremenim kalendarima za 2013. i 2014., ali je odbačena u oba navrata.

Glavni problem je bio taj što je glavni promotor Leo Hindery Jr bio u nemogućnosti pronaći vanjskog investitora kojeg je mukotrpno tražio. U jednom trenutku Ecclestone je sam organizirao zajam koji je osigurao određena sredstva kao jamstvo da se projekt stvarno razvija – svojevsna indikacija i pokazatelj koliko mu je stalo da se utrka održi. Svejedno, to i dalje nije bilo dovoljno da se utrka spasi. Izostanak iz kalendara za 2015. shvaćen je kao konačno napuštanje ambicioznog projekta.

Svježe informacije govore da se mogul kablovske televizije Hindery sastao sa Ecclestoneom za vrijeme trkaćeg vikenda u Kanadi da bi diskutirali o micanju s mrtve točke. Nerealno bi bilo očekivati pojavljivanje ove utrke sljedeće godine, ali Ecclestone je sugerirao da ne bi trebalo otpisivati ovu stazu u daljoj budućnosti. Eclestone je izjavio za Motorsport:

“On želi da se ta utrka održi. Pogledat ćemo što možemo učiniti za njega.”

Upitan o prošlim financijskim aranžmanima sa Hinderyom kratko je odgovorio:

“Ne duguje nam ništa.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
Vordas
AlkY

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9375 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Luka Maloić
Pulsmedia autor
348 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj