Ricciardo: Performanse novog Renaultovog motora su dobar znak za moju budućnost

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ricciardo: Performanse novog Renaultovog motora su dobar znak za moju budućnost

Ante Vetma

Daniel Ricciardo kaže da ga ohrabruje Renaultov napredak s novom C specifikacijom motora, te vjeruje da je to dobar pokazatelj za njegovu budućnost koja će biti uz tu ekipu.

“Već neko vrijeme sam u momčadi koja koristi Renaultov motor i u tom periodu su imali neke nadogradnje koje su funkcionirale i neke koje nisu.”

“Kad se dogodi da nadogradnja ne radi – to može biti frustrirajuće ili demoralizirajuće jer ste očekivali više nego što se dobili.”

“No, ova C specifikacija motora ima puno pozitivnih strana i vidi se napredak. To je pozitivno. Ohrabruje me za drugi dio ove sezone, ali također i za moju budućnost.”

Ricciardo je istaknuo i pohvalu koju je dao Christian Horner, što se nije često događalo u prošlosti:

“Da vam budem iskren, Christian je dao pozitivan komentar, a svi znamo kakav je njihov odnos.”

“On ne mora govoriti takve stvari, ako znate na što mislim. Ali, svejedno ih je pohvalio i to je dokaz da je ovo korak naprijed.”

“Kao vozač to možete osjetiti, pogotovo u kvalifikacijama. Ovo je bio prvi put da sam mogao iskoristiti apsolutno sve. Osjećaj je bio kao da malo jače vuče prije kočenja… Bio je korak u pravom smjeru, uvjeren sam u to.”

Renaultov inženjer Marcin Budkowski je također optimističan oko budućnosti njihove pogonske jedinice:

“Ohrabreni smo. Ovo je temelj pogonske jedinice za iduću sezonu. Očekujemo još puno, ali ovo je dobro ohrabrenje i motivacija za iduću godinu.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3665 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Renault#Ricciardo

Komentiraj

4 komentara

  1. Kimi Raikkonen zoka Prikaži

    Ja se još čudim da je Rici potpisao za Reno    1

    2